Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Κύπριος έβγαζε λεφτά από την άγρια δολοφονία της μητέρας του (pic)
Κύπριος έβγαζε λεφτά από την άγρια δολοφονία της μητέρας του (pic)

Κύπριος έβγαζε λεφτά από την άγρια δολοφονία της μητέρας του (pic)

Σε ποινή φυλάκισης έξι χρόνων καταδικάστηκε ο 50χρονος Κύπριος Μάριος Δημητρίου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την άγρια δολοφονία της μητέρας του από έναν σχιζοφρενή γείτονά της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη βρετανική Sun, ο 50χρονος, ο οποίος διαμένει στη Βρετανία, μάζεψε περισσότερα από 1,4 εκατομμύριο, με πρόσχημα ότι θα τα χρησιμοποιούσε για να κινήσει αγωγή κατά του NHS και της Αστυνομίας γιατί δεν φρόντισαν ο δολοφόνος της να μην αποτελεί δημόσιο κίνδυνο.

Μάλιστα, ο 50χρονος Κύπριος παραιτήθηκε από τη δουλειά του και απολάμβανε χλιδάτη ζωή με τα λεφτά που είχαν μαζέψει για την υποτιθέμενη αγωγή για τον θάνατο της μητέρα του το 2012.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι μετακόμισαν σε ένα σπίτι με ενοίκιο £3,500 τον μήνα, ενώ έκαναν πολυτελείς διακοπές και αγόρασαν ακριβά οχήματα.

Να σημειωθεί ότι η μητέρα του Ελευθερία, είχε δεχτεί 40 μαχαιριές στο σπίτι της στο Βόρειο Λονδίνο από τον γείτονά της Hakim Abdillahi.

Ο συγκεκριμένος άντρας, καταγόμενος από τη Σομαλία, είχε μόλις βγει από την τοπική ψυχιατρική κλινική, ενώ είχε καλέσει την ημέρα της δολοφονίας την αστυνομία, αναφέροντας ότι ήθελε να «σκοτώσει τους δαίμονες».

Αμέσως μετά τη δολοφονία, ο Μάριος Δημητρίου δήλωνε ότι «η καρδιά μου έχει ραγίσει, η ζωή μου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς εσένα. Μου λείπεις μητέρα τόσο πολύ». Είχε δώσει μάλιστα συνεντεύξεις στα Μέσα, στις οποίες ορκιζόταν ότι θα κινήσει αγωγές, κατηγορώντας τις Αρχές ότι «έχουν στα χέρια τους το αίμα της μητέρας του».

Η Sun αναφέρει ότι ο Κύπριος έκλεψε περισσότερα από £840,000 από μια 72χρονη, της οποίας ο γιος έπαιζε ποδόσφαιρο μαζί του. Μάλιστα, όταν ο γιος της έφυγε από τη ζωή πέρσι, δεν είχε χρήματα για να κάνει την κηδεία του.

«Μεταξύ 2012 και 2017 ο Μάριος Δημητρίου εξαπατούσε την 72χρονη, προσποιούμενος ότι θα κινήσει αγωγές κατά της Αστυνομίας και του NHS, γιατί απέτυχαν να αποτρέψουν τον θάνατό της μητέρας του», ακούστηκε στο δικαστήριο σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Πολλά από τα θύματά του επίσης ήταν οπαδοί της ομάδας Arsenal, οι οποίοι μάζεψαν χιλιάδες βρετανικές λίρες με την υπόσχεση ότι θα τους επιστρέφονταν όταν θα έκλεινε η υπόθεση στο δικαστήριο.

Επίσης, στην υπόθεση εμπλέκονται η γυναίκα του Teresa Δημητρίου και οι γιοι του John και Louie Δημητρίου.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend