Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Μια εξαιρετικά σημαντική συμφωνία στον τομέα της Υγείας, που εκτός των άλλων αναμένεται να συμβάλει και στην ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού στην Κύπρο, υπεγράφη χθες μεταξύ του κέντρου αποκατάστασης EDEN Resort Rehabilitation Wellness Assisted Living και του International Clinic of Medical  (Cyprus).

Η συμφωνία προνοεί ότι το EDEN, που βρίσκεται στην κοινότητα Τερσεφάνου της επαρχίας Λάρνακας, θα προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας, σίτισης, ιατρικής υποστήριξης, νοσηλευτικής φροντίδας, εξειδικευμένες υπηρεσίες αποθεραπείας, φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης, καθώς και προγράμματα δραστηριοτήτων και αναψυχής σε μικρά παιδιά κι ενήλικες με οργανικές και νευρολογικές διαταραχές.

Η ομάδα του KMG αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες μ’ εκτεταμένη κλινική εμπειρία, καθώς κι εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα της τυποποίησης, της διαχείρισης της διαδικασίας και της κατάρτισης του προσωπικού.

Διαθέτει και λειτουργεί πολλά ιατρικά ιδρύματα κι έχει έδρα της την Κύπρο.

Οι θυγατρικές της εταιρείες είναι στην Ουκρανία, την Ινδία, τη Ρωσία, τη Γερμανία, το Κουβέιτ και άλλες χώρες.

                                                                       

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, η Ημερίδα με θέμα «Ανασκαφικές Αρχαιολογικές Δραστηριότητες – Έρευνες στην περιοχή της Αθηένου» στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου. Διοργανωτές ήταν ο Δήμος Αθηένου, το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου και το Τμήμα Αρχαιοτήτων. Η Ημερίδα αποτέλεσε την εναρκτήρια εκδήλωση των εορτασμών για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Καλλινίκειου Δημοτικού Μουσείου Αθηένου.

Την Ημερίδα χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Αθηένου κύριος Κυριάκος Καρεκλάς, ο Αρχαιολογικός Λειτουργός Α΄, Δρ Γιώργος Γεωργίου εκ μέρους της Διευθύντριας του Τμήματος Αρχαιοτήτων και ο καθηγητής αρχαιολογίας και επικεφαλής του πολυκλαδικού πανεπιστημιακού προγράμματος «Αρχαιολογικής Αποστολή Αθηένου», Δρ Μιχάλης Τουμάζου.

Ακολούθησε μια σειρά παρουσιάσεων, αρχίζοντας από τον 19ο αιώνα και τις ανασκαφές που έγιναν στις τοποθεσίες Μάλλουρα και Άγιος Φώτιος στην περιοχή Αθηένου.

Η επόμενη εκδήλωση των εορτασμών για τα 10χρονα του Μουσείου θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου 2019 και θα είναι  είναι υπό την αιγίδα της Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Βασιλικής Αναστασιάδου, που θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό.

 

 

Send this to a friend