Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ «Πόλεμος» μεταξύ εταιρειών για το γνωστό παγωτό PLAKA που πωλείται στην κυπριακή αγορά
«Πόλεμος» μεταξύ εταιρειών για το γνωστό παγωτό PLAKA που πωλείται στην κυπριακή αγορά

«Πόλεμος» μεταξύ εταιρειών για το γνωστό παγωτό PLAKA που πωλείται στην κυπριακή αγορά

Η ανακοίνωση της κυπριακής εταιρείας που παράγει και διανέμει το γνωστό παγωτό PLAKA σχετικά με ζήτημα που περιήλθε στην αντίληψη τους.

Η Regis Ice Cream, η οποία παράγει και διανέμει από το 1952 το γνωστό παγωτό PLAKA στην κυπριακή αγορά προχώρησε με ανακοίνωση στα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας αναφερόμενη στην κυκλοφορία νέου παγωτού άλλης κυπριακής εταιρείας με την επονομασία PLAKA.

Όπως αναφέρει η Regis, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες περίπου έχει περιέλθει στην αντίληψη της ότι άλλη γνωστή εταιρεία παρασκευής παγωτών κυκλοφόρησε στην αγορά νέο παγωτό με την επονομασία PLAKA.

Αυτούσια η ανακοίνωση της Regis Ice Cream

«Όπως είναι σε όλους γνωστό, το παγωτό ΠΛΑΚΑ κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και δεκαετίες. Η εταιρεία μας REGIS το παράγει και το διανέμει από την έναρξη της λειτουργίας μας το 1952.

Τόσο μακρόχρονη είναι η σύνδεση του ονόματος από τον Κύπριο καταναλωτή, ώστε η λέξη ΠΛΑΚΑ να έχει ταυτιστεί πλήρως με το παγωτό της εταιρείας μας. Την γνώριμη και αγαπημένη σας ΠΛΑΚΑ.

Η ενέργεια αυτή από τους Κύπριους ανταγωνιστές μας είναι απαράδεκτη.

Λυπούμαστε για την ενέργεια τους αυτή! Περιμέναμε περισσότερο σεβασμό και σοβαρότητα μέσα στα πλαίσια ενός υγιούς και θεμιτού ανταγωνισμού από μια Κυπριακή εταιρεία».

Send this to a friend