Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Λάρνακα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του 28χρονος μοτοσικλετιστής. Σύμφωνα με την Αστυνομία,  η μεγάλο κυβισμού μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 28χρονος από τα Λιβάδια Λάρνακας, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 58χρονος από την Αραδίππου, έχοντας ως συνοδηγό τη σύζυγο του.
Από τη σύγκρουση ο 28χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ο άτυχος μοτοσικλετιστής δεν έφερε κράνος ασφαλείας. Στον οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Τρία άτομα ηλικίας 23 και 32 χρόνων αντίστοιχα, συνελήφθησαν ως ύποπτα για υπόθεση κατοχής 1 κιλού και 558 γραμμαρίων κοκαΐνης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ συνέλαβαν τα τρία πρόσωπα  μετά από παρακολούθηση συγκεκριμένης περιοχής παρά τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού στην επαρχία Λάρνακας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα γινόταν η διακίνηση ναρκωτικών. Και οι τρεις οδηγήθηκαν χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο, το οποίο εξέδωσε διάταγμα 8ημερης κράτησης.
Εξάλλου καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από κάτοικο Λάρνακας, ότι άγνωστος ή άγνωστοι, διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν διάφορα κοσμήματα και ρολόγια, καθώς και δύο κυνηγετικά όπλα. Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια. Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

 

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας πραγματοποιήθηκε άσκηση ετοιμότητας με στόχο τη βελτίωση των επιπέδων ετοιμότητας και συντονισμού των εμπλεκομένων υπηρεσιών του αεροδρομίου σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

 

Μια πολύ όμορφη και γεμάτη μηνύματα εκδήλωση διοργάνωσε το Rotaract Larnaca Kition στη Λάρνακα. Πως θα σου φαινόταν αν ήσουν τυφλό για μία ώρα;

Αυτό ακριβώς πέτυχε με το πειραματικό εργαστήρι που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία με περίπατο και δείπνο με τα μάτια καλυμμένα.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να ενισχυθεί το πνεύμα της αλληλοβοήθειας, της σωστής ενημέρωσης, η έννοια του «βοηθώ και στηρίζω» τον συνάνθρωπο μου, μέσα κυρίως από βιωματικές δραστηριότητες.

 

Send this to a friend