Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Στο Πουέρτο Ρίκο με κάνναβη αξίας 3 εκατ. ο Κύπριος επιχειρηματίας
Στο Πουέρτο Ρίκο με κάνναβη αξίας 3 εκατ. ο Κύπριος επιχειρηματίας

Στο Πουέρτο Ρίκο με κάνναβη αξίας 3 εκατ. ο Κύπριος επιχειρηματίας

Ο Κύπριος δισεκατομμυριούχος Άλκης Δαυίδ δεν εγκαταλείπει την επιχειρηματική του ιδέα με την κάνναβη και ψάχνει νέο προορισμό για την επένδυσή του.

Να θυμίσουμε ότι ο Κύπριος είχε συλληφθεί στις 13 Μαΐου για τη μεταφορά με το ιδιωτικό του αεροσκάφος 5,000 δενδρυλλίων κάνναβης σε νησί της Καραϊβικής.

Όμως ο «αμφιλεγόμενος» επιχειρηματίας, μιλώντας σε ξένα ΜΜΕ, αναφέρει ότι παραμένει προσηλωμένος στο να βρει έναν νέο επιχειρηματικό προορισμό, ενώ έχει το βλέμμα στραμμένο στα συγκεκριμένα νησιά, λόγω του εδάφους και του κλίματος. Εξήγησε ότι στην Ελβετία, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρείας του, μεγαλώνουν φυτά κάνναβης σε εσωτερικό χώρο με τεχνητό φως και θερμότητα, αλλά τίποτα από αυτά δεν θα χρειάζεται στα νησιά της Καραϊβικής.

Μάλιστα, την Τρίτη αναχώρησε για το Πουέρτο Ρίκο, με σπόρους κάνναβης αξίας 3 εκατομμυρίων και συνοδευόμενος από έναν αδειούχο καλλιεργητή αλλά και τον πρώην πρωθυπουργό του Αγίου Χριστόφορου, για να αρχίσει έναν γεωργικό συνεταιρισμό που ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να κάνει τους αγρότες πλούσιους.

Να θυμίσουμε ότι ο Κύπριος επιχειρηματίας συνελήφθη μαζί με τον δισεκατομμυριούχο συνεργάτη του Τσέις Έργκεν, λίγες μέρες αφού προσγειώθηκε στον Άγιο Χριστόφορο της Καραϊβικής με το ιδιωτικό του τζετ, στο οποίο επέβαινε μάλιστα και ο διάσημος «κολλητός» του, ο ηθοποιός Τζόναθαν Ρις Μέγιερς. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πάμπλουτος γόνος της οικογένειας Λεβέντη-Δαυίδ, μαζί με τον συνεργάτη του μετέφεραν στο αεροπλάνο περίπου 5.000 δενδρύλλια κάνναβης, αξίας περίπου 1,3 εκατ. δολαρίων στο πλαίσιο του σχεδίου τους να ανοίξουν νόμιμες επιχειρήσεις κάνναβης στην περιοχή.

Ο δισεκατομμυριούχος σκοπεύει να θέσει σε εφαρμογή άμεσα το επιχειρηματικό του σχέδιο, υπογράφοντας συμβόλαια με τους γεωργούς, παρέχοντάς τους σπόρους. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι αγρότες, με τη δική τους γη, θα μπορούν να καλλιεργήσουν όσους σπόρους θέλει ο Άλκης Δαυίδ.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend