Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ O Δήμος Αγίας Νάπας αγοράζει ακίνητα της ΣΠΕ
O Δήμος Αγίας Νάπας αγοράζει ακίνητα της ΣΠΕ

O Δήμος Αγίας Νάπας αγοράζει ακίνητα της ΣΠΕ

Στο Δήμο Αγίας Νάπας ανήκει πλέον το ακίνητο της πρώην ΣΠΕ Αγ. Νάπας μετά την σχετική μεταβίβαση που έγινε την περασμένη Τετάρτη (22/5) στο Κτηματολόγιο Αμμοχώστου, στο Παραλίμνι. Πρόκειται για το ακίνητο που βρίσκεται στο κέντρο του τουριστικού θερέτρου, βόρεια του Μοναστηριού και το οποίο περιλαμβάνει καταστήματα, γραφεία και κέντρο αναψυχής, συνολικού κόστους 1.2εκ. ευρώ.

Την μεταβίβαση υπέγραψαν ενώπιον λειτουργού του κτηματολογίου ο δήμαρχος Γιάννης Καρούσος κι εκπρόσωπος της Εταιρείας Αltamira. Το κόστος της αγοράς του ακινήτου καλύφθηκε από τα πλεονάσματα του δήμου, τα οποία απέκτησε τα τελευταία χρόνια.

Σε δηλώσεις του ο κ.Καρούσος είπε ότι το ακίνητο θα χρησιμοποιηθεί για κοινωφελείς σκοπούς. «Η δέσμευσή μας προς τους δημότες είναι ότι τα πλεονάσματα που δημιουργήσαμε τα τελευταία χρόνια θα τα χρησιμοποιήσουμε για την αγορά ακίνητης περιουσίας για κοινό όφελος», πρόσθεσε.

Ο Γ. Καρούσος δήλωσε, ακόμα, ότι ο δήμος προτίθεται να αποκτήσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία που ανήκαν στην πρώην ΣΠΕ, ανεξαρτήτου κόστους, έτσι ώστε να επιστραφούν στους δημότες της, εκεί όπου πραγματικά ανήκουν, επισήμανε.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

 

 

Send this to a friend