Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία σε πρόσωπο στη Λάρνακα, καθώς φαίνεται να ήταν ο παραλήπτης δέματος που έφτασε από τις ΗΠΑ και περιείχε ναρκωτικά.  Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων, την 21η Μαΐου 2019, στο Ταχυδρομείο Δεμάτων Λάρνακας, κατά τον φυσικό έλεγχο δέματος με προέλευση τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Λειτουργός του Τμήματος Τελωνείων, διαπίστωσε ότι αυτό περιείχε ξηρή φυτική ύλη μεικτού βάρους 22 γραμμαρίων, που ομοιάζει με κάνναβη. Για την υπόθεση, συνελήφθη από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών ο παραλήπτης του δέματος, Κυπριακής καταγωγής.

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 20η σειρά  Κύκλου Διαλέξεων του Ζηνώνειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Λάρνακας. Μία δημιουργική πρωτοβουλία του Δήμου Λάρνακας, του Πανεπιστήμιου Κύπρου και της Προοδευτικής Κίνησης.  Κατά τον φετινό Κύκλο Διαλέξεων πραγματοποιήθηκαν 16 Διαλέξεις τις όποιες παρακολούθησαν πολλοί Δημότες. Στο σύνολο απονεμηθήκαν 80 Διπλώματα Παρακολούθησης.

 Η τελευταία Διάλεξη, πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Τάσου Χριστοφίδη και του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα.

 

Σήμερα Παρασκευή και ώρα 6.30 το απόγευμα μέχρι και τις 8.30 το βράδυ, το Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών, σε συνεργασία με Δημόσια και Κοινοτικά Νηπιαγωγεία Λιβαδιών, πραγματοποιούν στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Δημοτικού Σχολείου,  αιμοδοσία, με την ευκαιρία της ημέρας Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Στο χώρο θα βρίσκεται και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

 

Ο Σύνδεσμος Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας μέσα στα πλαίσια των ετήσιων καθιερωμένων εκδηλώσεων πραγματοποιεί αύριο Σάββατο στις 7.00 μ. μ., στην Λεωφόρο Αθηνών στην Λάρνακα, την πορεία «Περπατώ για τα άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση» με το διαχρονικό μήνυμα του Συνδέσμου «Για μια καλύτερη ποιότητα ζωής». 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας, κ. Ανδρέα Βύρα, και υποστηρίζεται από το Γραφείο του Επίτροπου Εθελοντισμού και κ. Γιάννη Γιαννάκη.  Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί από την Πλατεία Κίμωνος στην Λάρνακα. Παράλληλα με την πορεία θα γίνει φωταγώγηση του Μεσαιωνικού Κάστρου με πορτοκαλί χρώμα και στην πλατεία Κίμωνος θα υπάρχει ζωντανή μουσική.

 

Και τέλος αύριο Σάββατο ο Κυπριακός Οργανισμός Όπερας στη Λάρνακα, ανεβάζει στις 8.30 το βράδυ στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο του Λυκείου Αραδίππου την όπερα « Διδώ και Αινίας» του Henry Parcel.

 

 

 

Send this to a friend