Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΓεΣΥ: Αυξήθηκαν στους 83 οι παιδίατροι – Δείτε τη νέα λίστα
ΓεΣΥ: Αυξήθηκαν στους 83 οι παιδίατροι – Δείτε τη νέα λίστα

ΓεΣΥ: Αυξήθηκαν στους 83 οι παιδίατροι – Δείτε τη νέα λίστα

ΓεΣΥ: Αυξήθηκαν στους 83 οι παιδίατροι – Δείτε τη νέα λίστα

Σημαντική αύξηση στους παιδιάτρους που εντάχθηκαν στο ΓεΣΥ

Εντατικά αυξάνεται ο αριθμός γιατρών που εγγράφονται στο ΓεΣΥ με αποτέλεσμα να δημιουργείται μεγάλη ικανοποίηση στον ΟΑΥ, ο οποίος βλέπει σιγά σιγά τις λίστες προσωπικών γιατρών τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά να γεμίζουν.
Μάλιστα όπως ανάφεραν πηγές από τον ΟΑΥ στον ιστοσελίδα μας όσο αφορά ειδικά το κομμάτι των παιδιάτρων παρατηρείται έντονη κινητικότητα τις τελευταίες μέρες, καθώς τις προηγούμενες μέρες γράφτηκαν ακόμα 15 παιδίατροι αυξάνοντας το συνολικό αριθμό από 68 σε 83.

Σύμφωνα με τις ίδιες αναμένεται ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί περαιτέρω με τις ενδείξεις να κάνουν λόγο ότι οι παιδίατροι που θα ενταχθούν στο ΓεΣΥ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξεπεράσουν τους 90.

Εντατική εγγραφή πολιτών

Παράλληλα με την εγγραφή των γιατρών εντατικά κινείται και η εγγραφή των πολιτών καθώς έχουν εγγραφεί μέχρι στιγμής 362 χιλιάδες εκ των οποίων οι 43 χιλιάδες είναι παιδιά.

Ο αριθμός αυτός αναμένεται ότι τις επόμενες μέρες θα αυξηθεί κατά πολύ αφού αναμένεται οι Κύπριοι να σπεύουν τις επόμενες μέρες με την ευκαιρία της επίσημης πρώτης του ΓεΣΥ να τρέξουν για να εγγραφούν στο ΓεΣΥ.
Τέλος, πηγές από τον ΟΑΥ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να μην εγγραφούν και οι 800 χιλιάδες δικαιούχοι πριν την 1η Ιουνίου, με κάποιους να περιμένουν να δουν πως θα κινηθεί το σύστημα.

Πατήστε για να δείτε τη νέα λίστα παιδιάτρων

Πηγή : Offsite

Send this to a friend