Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Apopou φθηνές online αγορές
Apopou φθηνές online αγορές

Apopou φθηνές online αγορές

 

Η μεγαλύτερη Ελληνική ιστοσελίδα εκπτωτικών κουπονιών και επιστροφής χρημάτων το apopou.gr μεταφέρει τα γραφεία της στην Κύπρο. Η επικρατέστερη πόλη αυτή την στιγμή είναι  η Λάρνακα.

Φθηνές online αγορές

Η πλατφόρμα του apopou συγκεντρώνει εκπτωτικά κουπόνια από online αλλά και offline καταστήματα και τα παρέχει δωρεάν στα μέλη της. Με αυτό τον τρόπο η εξοικονόμηση χρημάτων είναι άμεση.  Η ιστοσελίδα συνεργάζεται με πολλά Ελληνικά και ξένα καταστήματα. Στο apopou θα βρείτε προσφορές από το booking.com το hotels.com για κρατήση ξενοδοχείου την aegean και την ryanair για τα αεροπορικά σας εισιτήρια αλλά και καταστήματα αθλητικών ειδών και ρούχων όπως το cosmos sport και το yoox. Θα βρείτε επίσεις  τα κορυφαία κινέζικα site όπως το aliexpress & to banggood.

Cashback Επιστροφή χρημάτων από online αγορές

Το consept του cashback είναι πολύ διαδεδομένο στην Ευρώπη και Αμερική αλλά στην Κύπρο έγινε γνωστό με το πρόγραμμα ανταμοιβή της τράπεζας κύπρου. Το cashback από online αγορές είναι σχεδόν ανύπαρκτο στην Κυπριακή αγορά και το apopou λογαριάζει να το κάνει διάσημο.

Πώς λειτουργεί η επιστροφή χρημάτων

Το consept είναι απλό:

  1. Γίνεσε μέλος στο apopou εντελώς δωρεάν.
  2. Πριν από κάθε σου αγορά μεταφέρεσαι από το apopou στο κατάστημα που θέλεις να ψωνίσεις και κάνεις τις αγορές σου κανονικά όπως κάθε άλλη φορά.
  3. Το κατάστημα πληρώνει το apopou affiliate προμήθεια και το apopou σου επιστρέφει μέρος της προμήθειας που κερδίζει. Αυτό λέγετε cashback.

Τα top 10 καταστήματα που θα βρείτε στο Apopou

Αν και το apopou συνεργάζεται με περισσότερα από 1000 καταστήματα πολλά από αυτά δεν αποστέλλουν στην Κύπρο. Πιο κάτω είναι η λίστα των τοπ 10 καταστημάτων που χρησιμοποιήθηκαν από Κύπριους το προηγούμενο χρόνο.

  1.  Ryanair Κουπόνια & προσφορές
  2. Aliexpress κουπόνια + 7% Cashback
  3. ebay κουπόνια + 2% cashback
  4. Pizza Hut Cyprus Κουπόνια & προσφορές
  5. Aegean Airlines Κουπόνια + 2.5% Cashback
  6. Booking.com Κουπόνια + 4% Cashback
  7. Hotels.com Κουπόνια + 3.5% Cashback
  8. Spartoo Κουπόνια + 8% Cashback
  9. Yoox Κουπόνια + 5% Cashback
  10. Dpam κουπόνια + 8% Cashback

Για όσους ψωνίζουν online ο πιο εύκολος και άμεσος τρόπος να εξοικονομήσουν χρήματα είναι το μέσω του apopou.

Ενώ εάν είσαι επιχειρηματίας μπορείς και εσύ να προβάλεις την επιχείρηση σου και τις προσφορές σου εντελώς δωρεάν.

 

Send this to a friend