Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση από τη Σκαλιώτισσα

Με προβλήματα συνοδεύτηκε η επιστροφή των μαθητών της Λάρνακας στα σχολεία, αφού αρκετά μαθητικά δρομολόγια της εταιρείας λεωφορείων «Ζήνων» Λάρνακας δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω εκτάκτων συνθηκών. Η εταιρεία καταβάλλει «όλες τις απαραίτητες προσπάθειες και ενέργειες», ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα, ενώ απολογείται προς το επιβατικό κοινό «για την ταλαιπωρία».

Σοβαρό πρόβλημα στους ιμάντες ζύγισης αποσκευών στο χώρο αναχωρήσεων, παρουσιάστηκε χθες, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις πτήσεων και μεγάλη ταλαιπωρία των επιβατών. Το πρόβλημα προέκυψε στις 11 το πρωί και μπλόκαρε ουσιαστικά την λειτουργία του «Αεροδρομίου αφού όλοι οι επιβάτες αναγκάστηκαν να περιμένουν σε μεγάλη ουρά στον ένα και μοναδικό ιμάντα που λειτουργούσε. Το πρόβλημα επιλύθηκε γύρω στις 2, όπου άρχισαν οι αναχωρήσεις των πτήσεων.

Στα Λεύκαρα ολοκληρώθηκαν τα έργα ανάπλασης της κεντρικής πλατείας των Πάνω Λευκάρων και των γύρω δρόμων. Το έργο αναμένεται να παραδοθεί κι επίσημα από τον εργολάβο στον δήμο εντός των ημερών. Το ευτύχημα είναι ότι οι εργασίες ολοκληρώθηκαν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί.

Στις 8:30 το βράδυ στο Παττίχειο Θέατρο Σκάλα,  η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας-Αμμοχώστου, προβάλλει ταινία μυστηρίου.

Και τέλος το πρόγραμμα του Δημάρχου της πόλης μας περιλαμβάνει στις 9 το πρωί επίσκεψη στην πλατεία του Τεμένους παρά το Μεσαιωνικό Κάστρο και στις 4 συνεδρία της διαχειριστικής επιτροπής.

 

Send this to a friend