Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Οι 20 πιο hot συναυλίες του Δεκέμβρη
Οι 20 πιο hot συναυλίες του Δεκέμβρη

Οι 20 πιο hot συναυλίες του Δεκέμβρη

Ο πιο λαμπερός μήνας της χρονιάς είναι ήδη εδώ, κι εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία τα γιορτινά live, που θα μας διασκεδάσουν και θα μας ανεβάσουν.

Ας μην ξεχνάμε και τους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή του Limassol Christmas Land που στήθηκε στον χώρο στάθμευσης Εναερίου, με τους οι Locomondo στις 13 Δεκ, την Ελένη Φουρέιρα στις 20 Δεκ, τους Xanazoo στις 23 Δεκ, τους Stavento στις 28 Δεκ και τέλος τον Γιώργο Τσαλίκη στις 2 Ιαν.

Και στην Παρμυθούπολη της Λευκωσίας (16 Νοε-6 Ιαν),ωστόσο εκτός από τα διάφορα άλλα, όπως το Parko Paliatso της Αγίας Νάπας που θα στήσει τα παιχνίδια του, αλλά και τη δωρεάν είσοδο (αντίτιμο θα υπάρχει μόνο για τη χρήση παιχνιδιών), πολύ καλός λόγος για να πας φέτος είναι και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα. Στις 14 Δεκ θα εμφανιστεί ο Βαγγέλης Κακουριώτης, στις 21 Δεκ η Έλενα Παπαρίζου, στις 22 Δεκ οι Xanazoo, στις 27 Δεκ ο Stan και στις 3 Ιαν οι Οnirama.

Βάλε στην ατζέντα και τα πιο κάτω live:

Γιώργος Περρής 
Λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου δίσκου του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τη Λίνα Νικολακοπούλου, με τις αποσκευές του γεμάτες με τραγούδια της δισκογραφίας του, αλλά και αυτά που διαμόρφωσαν την προσωπικότητά του, ο Γιώργος Περρής δημιουργεί ένα playlist που ενώνει πολλά διαφορετικά μουσικά χρώματα και γλώσσες. Όπως ο ίδιος λέει, ‘Ήθελα όπως στην παλιά καλή εποχή, να τραγουδήσω μόνο τα τραγούδια που με αγγίζουν πραγματικά, χωρίς την πίεση κάποιας θεματικής ενότητας, παρά μόνο το τι επιλέγει η καρδιά’. Κι επειδή το παρελθόν περιέχει τους σπόρους του μέλλοντος, στις συναυλίες θα παρουσιαστούν επίσης τραγούδια από την πολυαναμενόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική συνεργασία του με τη Ρεμπούτσικα.
>> Παρ 7 Δεκ, Παττίχειο Θέατρο, Λεμεσός, 20.30, €22 & €17. Πληρ. 25377277.
Active Member
Μετά από ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι σε ανοιχτούς χώρους, οι Active Member επιστρέφουν σε κλειστούς χώρους που ταιριάζουν τόσο στην ιδιοσυγκρασία του γκρουπ. Στο Πέρασμα και στη Διαχρονική θα ακουστούν τραγούδια απ’ όλη τη δισκογραφία τους και μάλιστα, κατόπιν γενικής απαίτησης, κάθε μέρα θα υπάρχει και διαφορετικό πρόγραμμα προκειμένου να ακουστούν όσο το δυνατόν περισσότερα αγαπημένα τραγούδια. Εμβόλιμα θα ακουστούν τραγούδια και από το καινούριο διπλό άλμπουμ ‘Ζαλίκι’ που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ένας τίτλος που υπονοεί το ηθικό βάρος αλλά και το φορτίο όλων αυτών των χρόνων, τόσο του ίδιου του γκρουπ όσο και αυτού που καλείται πια να μεταφέρει και να μεταδώσει το ίδιο το κοινό…
>> Παρ 7 Δεκ, Πέραμα, Λεμεσός, 22.30, €15. Πληρ. 25373763.
>> Σ 8 Δεκ, Διαχρονική, Λευκωσία, 22.30, €15. Πληρ. 99156683.

Νίνο
Την πρώτη βδομάδα του μήνα ο Νίνο επιστρέφει στο νησί, αυτήν τη φορά για ένα δυνατό πάρτι στη Λευκωσία, για ένα ακόμα Μαστίχομα.
>> Παρ 7 Δεκ, State, Λευκωσία. Πληρ. 22255111.

Kirk Fletcher
Ο Αμερικανός κιθαρίστας Kirk Fletcher έχει κερδίσει τέσσερις φορές Blues Music Award, ενώ άλλη μία φορά, το 2015, ήταν υποψήφιος για British Blues Award. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε είναι και ο θρυλικός Joe Bonamassa, ενώ επίσης υπήρξε κιθαρίστας της εξαιρετικής blues rock μπάντας Fabulous Thunderbirds. Ο Fletcher έχει κυκλοφορήσει τρία στούντιο άλμπουμ και ένα live άλμπουμ, με το τελευταίο που τιτλοφορείται ‘Hold On’ να έχει κυκλοφορήσει
μόλις τον περασμένο μήνα. Στην Κύπρο θα συναντήσει επί σκηνής, για τρία live, τους δικούς μας The Zilla Project.
>> Τετ 12 Δεκ, Savino, Λάρνακα. Πληρ. 99498642.
>> Πεμ 13 Δεκ, Κύκλος, Λεμεσός. Πληρ. 25107230.
>> Παρ 14 Δεκ, Μουσική Σκηνή Red, Λευκωσία. Πληρ. 99059257. 21.30. Εισιτήρια: €20 (προπώληση) & €25 (είσοδος).

Άννα Βίσση
Η “απόλυτη Ελληνίδα star” επιστρέφει στην πόλη της. H Άννα Βίσση για μια μοναδική βραδιά γεμάτη τραγούδια που αγαπάμε, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο Lush beach bar resto στη Λάρνακα.
>> Παρ 14 Δεκ, Lush beach bar resto, Λάρνακα, 22.00. Πληρ. 7000 8089.

Θάνος Πετρέλης 
Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες των Θάνου Πετρέλη με όλο το επιτελείο του (14/12 στις 21:00), θα δοθεί στο πλαίσιο του Ipsonas Christmas Wonderland που θα στηθεί τη Λεμεσό.
>> Παρ 14 Δεκ, Δημαρχείο Ύψωνα, Λεμεσός, 21.00. Πληρ. 25397169.

Φίλιππος Πλιάτσικας & Prospectus
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας κατεβαίνει τον Δεκέμβριο στη Κύπρο για μια ακόμη συνεργασία με το κυπριακό ροκ συγκρότημα Prospectus. Το ιστορικό στέλεχος των Πυξ-Λαξ κουβαλά στην πλάτη του μια βαριά κληρονομιά και το εκτόπισμα μιας λαμπρής δημιουργικής καριέρας. Η μπάντα Prospectus υπηρετεί με πίστη την καλή ελληνική μουσική. Με ήχους ηλεκτρικούς, εντάσεις και δύναμη, αλλά συνάμα με πολύ συναίσθημα και πάθος που αγγίζει τις ψυχές των ανθρώπων σε κάθε εμφάνιση τους.
>> Παρ 14 Δεκ, Savino Live, Λάρνακα, 22.30. Πληρ. 24657013 & 96617309.
Κατερίνα Μηνά
Ένα γιορταστικό κονσέρτο που περιλαμβάνει αγαπημένες, χριστουγεννιάτικες jazz και blues μελωδίες και τραγούδια υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της σοπράνο Κατερίνας Μηνά. To Jazz Trio, Γιάννης Χατζηλοΐζου (πιάνο), Γιώργος Κρασίδης (σαξόφωνο) και Ειρηναίος Κουλουράς (κοντραμπάσο), ενορχηστρώνει και παρουσιάζει μαζί με τη σοπράνο Κατερίνα Μηνά μερικά από τα πιο διάσημα χριστουγεννιάτικα τραγούδια των Cole Porter, Kurt Weil, George Gershwin και Bart Howard, καθώς και παραδοσιακά, ελληνικά κάλαντα.
>> Κ 16 Δεκ, Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30, €15 & €10. Πληρ. 77777745.

Διονύσης Σχοινάς
Το STATE Night Club παρουσιάζει τον Διονύση Σχοινά! Τη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 20:00 το βράδυ, ο Διονύσης Σχοινάς παρέα με τον Κώστα Λαϊνα που απογείωσαν Μύκονο και Αθήνα, ταξιδεύουν στην Κύπρο! Το STATE μετατρέπεται σε μια φανταστική μουσική σκηνή και μας χαρίζει μία ανεπανάληπτη live clubbing εμπειρία!
>> Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, STATE Night Club, Λευκωσία, 20.00. Πληροφορίες: 222 55 111.

Μαρίζα Ρίζου
‘Φέτος, ελπίζω να φτάσω λίγο πιο κοντά σ’ αυτό που θεωρώ ιδανικό live για τη δική μου ψυχή. Το πρόγραμμα θα έχει τραγούδια από τη μέχρι τώρα δισκογραφία μου, η οποία είναι πολύ μικρή, εδώ που τα λέμε (“Πετάω”, “Μια άλλη ευτυχία”, “Πάμε μια βόλτα”, “Είναι μικρή η ζωή” κ.ά.), από τον τρίτο δίσκο που έρχεται και βέβαια το καινούριο τραγούδι που θα είναι και αυτό στον επόμενο δίσκο με τίτλο “Ανάμεσα στα άστρα”, το οποίο έγραψε ο Αίσων Χαρατσάρης, ένα πλάσμα νέo, ταλαντούχο και υπέροχο. Το πρόγραμμα επίσης θα έχει διασκευές σε τραγούδια που αγαπάω πολύ και που έχουμε πειράξει παρέα με τον Μάρκο Χαϊδεμένο (επιμέλεια ενορχηστρώσεων), αλλά και με τους υπόλοιπους σημαντικούς πολύ για μένα συνεργάτες και μουσικούς. “Καίγομαι”, “Αύρα”, “Να το πάρεις το κορίτσι”, “Από μέσα πεθαμένος”, “Άδωνις”, “Αχάριστη” είναι μερικά από αυτά που θα ακούσετε. Ας είναι αυτά τα live μια ευκαιρία να κάνουμε μια στάση, μια παύση. Στο τέλος, να φύγουμε χαμογελαστοί και να νιώθουμε ότι είμαστε ανάμεσα στα άστρα. Ή ακόμα καλύτερα ότι είμαστε τα άστρα’.
>>Τρ 18 Δεκ, Μουσική Σκηνή RED, παλιά Λευκωσία, 22.30, €20. Πληρ. 96245929, 99059257.
>> Τετ 19 Δεκ, Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30, €18 & €14. Πληρ. 77777745.
Μέλιsses
Κι έλεγες πως έχει καιρό να πετάξουν μέχρι το νησί. Και ξαφνικά σκάει η είδηση ότι το δημοφιλές συγκρότημα με τον τρελό frontman επιστρέφει και πάλι, αυτήν τη φορά για ένα Μαστίχομα.
>> Πεμ 20 Δεκ, Pavilion, Λευκωσία. Πληρ. 22322222.
Γιάννης Βαρδής & Γιώργος Λιανός
Το δυναμικό δίδυμο μαζί επί σκηνής σε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι στις 20 Δεκεμβρίου στο Buono Cafe Lounge Bar στην Λευκωσία. Τα τελευταία χρόνια οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται με τεράστια επιτυχία και το αποτέλεσμα είναι μαγικό.
>> Πεμ 20 Δεκ, Buono Cafe Lounge Bar,  Λευκωσία. Πληρ.: 22754445.
Πέτρος Ιακωβίδης
Έχει πει τραγούδια όπως ‘Βάλε’, ‘Αγκαλιά’ και ‘Κοριτσάκι μου’ και έχει γράψει το ‘Αθήνα-Θεσσαλονίκη’ και το ‘Φοβάμαι’ του Αργυρού αλλά και τα ‘Χτύπα’ και ‘Είσαι απαραίτητη’ του Stan. Στην Κύπρο έρχεται ξανά, αυτήν τη φορά για μια γιορτινή εμφάνιση στη Λευκωσία.
>> Κ 23 Δεκ, Pavilion, Λευκωσία. Πληρ. 22322222.

Μαντώ
Αυτά τα Χριστούγεννα εμείς τα θέλουμε λαμπερά, γεμάτα φως και μουσική! Έτσι λέμε να ντυθούμε να στολιστούμε, να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε παρέα με την αγαπημένη μας Μαντώ. Το Vinylio Wine Etc υποδέχεται τη μοναδική φωνή, τη σπουδαία ερμηνεύτρια, Μαντώ στις 25/12 στις 10 το βράδυ για μια νύκτα γιορτινή, όπου θα μας οδηγήσει σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, περνώντας από τις μεγάλες τις επιτυχίες – ελληνικές και ξένες μελωδίες που έχουν αφήσει εποχή, χαρίζοντας μας μια βραδιά ατμοσφαιρική και άκρως εκρηκτική. Παρέα με την Μαντώ θα έχουμε Dj Set όπου θα παίξουμε επιτυχίες από 80s και 90s.
>> Τρ 25 Δεκ, Vinylio Wine Etc, Λεμεσός, 22.00. Πληρ. 99300430.

Λεωνίδας Μπαλάφας
Ο πολυδιάστατος τραγουδοποιός Λεωνίδας Μπαλάφας στο πολυσύχναστο στέκι της Λεμεσσού Ravens έρχεται στις 27 Δεκεμβρίου παρέα με τα αγωνιστικά πουλάρια καλπάζοντας από το Ταξίδι για να σε βρω μέχρι τον Άνθρωπο μονάχο και λίγο παραπέρα σε ακόμα πιο νέες μουσικές διαδρομές κάνοντας κάποιες στάσεις ανεφοδιασμού για κριθάρι και βρώμη σε παραδοσιακά,καντάδες,λαικά και σε άλλα αγαπημένα τραγούδια και οργανικά για να μας ταξιδέψουν,να μας διασκεδάσουν και να μας ψυχαγωγήσουν. Καλώς ν’ανταμωθούμε!
Μαζί του τα πουλάρια: Παντελής Πέτρου – Μπάσο, πλήκτρα, Χρήστος Κυριαζής – Σαξόφωνο, Κυριάκος Πέτρου – Βιολί, Σπύρος Βρυώνης – Ηλεκτρική κιθάρα, Νίκος Χριστόπουλος – Τύμπανα.
>> Πεμ 27 Δεκ, Ravens Music Hall, Λεμεσός, 22.00. Τιμή εισιτηρίου: €12 προπώληση, €15 από την είσοδο. Πληρ.: 99614100.
Κωνσταντίνος Αργυρός
Έχει εξελιχθεί σε μεγάλο όνομα στο είδος που ονομάζουμε λαϊκή διασκέδαση, και σε αυτό συνέβαλαν σίγουρα οι ραδιοφωνικές επιτυχίες του, όπως ‘Όσα νιώθω’ (‘Στ’ αστέρια πάμε’), ‘Παιδί γενναίο’, ‘Λιώμα’ κ.ά. Γεμίζοντας τις αποσκευές του με όλα τα διασκεδαστικά τραγούδια του, ο Αργυρός έρχεται Κύπρο για μια εμφάνιση με γιορτινή διάθεση στη Λεμεσό.
>> Πεμ 27 Δεκ, Colosseo, Λεμεσός, 21.00. Πληρ. 99994040.

12ος Πίθηκος 
Έρχεται στο νησί για να παρουσιάσει live κομμάτια από το νέο του άλμπουμ, με τίτλο ‘Αξιοπρέπεια’, καθώς και παλαιότερα δικά του τραγούδια. Στους ατσάλινους τροχούς ο Dj Waif.
>> Πεμ 27 Δεκ, Κύκλος Μουσική, Λεμεσός, 21.00, €13 & €10 (προπώληση). Πληρ. 99383982.
>> Κ 30 Δεκ, Μουσική Σκηνή RED, Παλιά Λευκωσία, 21.00, €13 & €10 (προπώληση). Πληρ. 99641818.

Kατερίνα Κούκα
Στην Κύπρο θα έρθουμε οι δυο μας, μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη, με full μπάντα, στο πλαίσιο μιας περιοδείας που ξεκινά από τις 15 Δεκέμβρη. Το πρόγραμμα θα εμπεριέχει τα εξής: Πρώτα απ’ όλα, τα τραγούδια του Θέμη, ερμηνευμένα από εκείνον και από μένα, τις δικές μου μεγάλες επιτυχίες που αγαπά ο κόσμος και τις περιμένει από μένα, ενώ θα έχει και μεγάλα τραγούδια από το υπέροχο ελληνικό μας τραγούδι».
>> Πεμ 27 Δεκ, Στο Πέραμα, Λεμεσός, 22.30. Πληρ.25373763.
>> Παρ 28 Δεκ, Μουσική Σκηνή RED, παλιά Λευκωσία, 21.30. Πληρ. 22767711.

Πηγή: checkincyprus.com

Send this to a friend