Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Στην Κίνα ο Δήμαρχος
Στην Κίνα ο Δήμαρχος

Στην Κίνα ο Δήμαρχος

Στην Κίνα για το Διεθνές Συνέδριο Φιλίας των Πόλεων, μεταβαίνει στις 13 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας αναχωρεί αύριο για την πόλη Wuhan της Κίνας όπου θα συμμετάσχει εκπροσωπώντας την Ένωση Δήμων Κύπρου, στο Διεθνές Συνέδριο Φιλίας των Πόλεων. Το Συνέδριο διεξάγεται από τις 14 έως τις 16 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Λάρνακας, θέμα του φετινού Συνεδρίου είναι η «Κοινή χρήση ευκαιριών ανάπτυξης και η εμβάθυνση συνεργασίας αμοιβαίου οφέλους, Win-Win». Εκπρόσωποι των τοπικών Αυτοδιοικήσεων από όλο τον κόσμο θα συζητήσουν πώς οικοδομούνται οι σύγχρονες φιλικές προς το περιβάλλον πόλεις και θα μοιραστούν εμπειρίες για την προώθηση της κοινής ευημερίας και ανάπτυξης στις πόλεις.

Φέτος, ανέφερε ο κ. Βύρας, το συνέδριο είναι αφιερωμένο στο έργο και τη ζωή τριών κορυφαίων συγγραφέων, του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, του Μιγκέλ ντε Θερβάντες και του Κινέζου θεατρικού συγγραφέα Τανγκ Ζιανζού, οι οποίοι απεβίωσαν την ίδια χρονιά, δηλαδή το 1616.

Στην πόλη Wuhan, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μεταβεί για να παραλάβει βραβείο, ο Christopher Kettle, Δήμαρχος του Stratford-on-Avon της πόλης δηλαδή  όπου είχε γεννηθεί και συγγράψει ο κορυφαίος Βρετανός  θεατρικός συγγραφέας και ποιητής.

Send this to a friend