Home ΛΑΡΝΑΚΑ Tο Φθινόπωρο του 2019 ανοίγει τις πύλες του το Radisson Beach Resort στη Λάρνακα
Tο Φθινόπωρο του 2019 ανοίγει τις πύλες του το Radisson Beach Resort στη Λάρνακα

Tο Φθινόπωρο του 2019 ανοίγει τις πύλες του το Radisson Beach Resort στη Λάρνακα

Στη Λάρνακα το πρώτο Radisson Beach Resort. Οι πρώτοι επισκέπτες αναμένονται το Φθινόπωρο του 2019. Η διεθνής αλυσίδα Radisson Blue, χτίζει στη Λάρνακα, το δεύτερο της ξενοδοχείο στην Κύπρο.

Το νέο ξενοδοχείο Radisson Beach Resort θα ανεγερθεί στο χώρο όπου βρίσκεται σήμερα το  Princess Beach Hotel στο Δρόμο Λάρνακας Δεκέλειας, το οποίο θα μετατραπεί σε Radisson Larnaca Beach Resort.

Οι εργασίες ανάπτυξης και ανακατασκευής του ξενοδοχείου έχουν προϋπολογισμό άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ και ξεκινούν σύντομα και με εντατικούς ρυθμούς. Ο Joep Peeters, Senior Vice president, Franchise, Radisson Hotel Group, ανακοινώνοντας τη δημιουργία του νέου τουριστικού συγκροτήματος στην παραλιακή της Λάρνακας, ανέφερε ότι στόχος είναι να αναδειχθεί το Radisson Beach Resort σε «ένα θέρετρο που θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη του ομίλου σε όλη τη Νότια Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική».

Σύμφωνα με το σχεδιασμό διαμόρφωσης των χώρων, το Radisson Larnaca Beach Resort θα διαθέτει 202 πολυτελή δωμάτια, standard, superior και junior suits, θα διαθέτει τρία εστιατόρια και δύο μπαρ, ενώ οι χώροι του θα είναι κατάλληλοι για συνέδρια, συναντήσεις, γάμους και άλλους εορτασμούς. Θα περιλαμβάνει επίσης εξωτερική πισίνα γλυκού νερού και παιδική πισίνα, γυμναστήριο, ατμόλουτρο, σάουνα, τζακούζι και αίθουσα spa, παιδικό κλαμπ, γήπεδο τένις, θαλάσσια σπορ και αίθουσα χορού.

Το Radisson Larnaca Beach Resort, ιδιοκτησίας της Quality Group,θα λειτουργήσει υπό τη διαχείριση της Sunnyseeker Hotels, μίας από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων στην Κύπρο.

Όπως δήλωσε ο Μάριος Πολυβίου, CEO της Sunnyseeker Hotels, «η πόλη της Λάρνακας με τις νέες ξενοδοχειακές της μονάδες επανατοποθετείται στον χάρτη των σημαντικών τουριστικών προορισμών της Μεσογείου, εγκαινιάζοντας ένα νέο τρόπο παροχής εξατομικευμένων υπηρεσιών φιλοξενίας σε ένα μοντέρνο και πολυτελές περιβάλλον που δίνει τη μέγιστη  σημασία στην κάθε λεπτομέρεια».

Από την πλευρά του ο Σάββας Κάκος, CEO της Quality Group, αναφερόμενος στο νέο τουριστικό συγκρότημα πρόσθεσε ότι «η προνομιακή τοποθεσία του resort, σε μια εκπληκτική, βραβευμένη αμμουδιά με γαλάζια σημαία, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης, κοντά στον αυτοκινητόδρομο και λίγα λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας καθιστούν το Radisson Beach Resort ασυναγώνιστο!».

Το Radisson Larnaca Beach Resort φιλοδοξεί να αναδειχθεί στο ιδανικό μέρος για στιγμές χαλάρωσης και αξέχαστες οικογενειακές διακοπές. Ένας προορισμός για όλο τον χρόνο, απευθυνόμενο σε ένα ευρύτατο φάσμα ταξιδιωτών, καθώς η Κύπρος αποτελεί έναν σημαντικό τουριστικό προορισμό στην Ανατολική Μεσόγειο και ένα νησί πλούσιο σε ιστορία και πολιτισμό, προσελκύοντας πλέον πάνω από τρία εκατομμύρια τουρίστες ετησίως.

Send this to a friend