Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΓΙΑΝΝΟΣ ΚΩΜΟΔΡΟΜΟΣ : « Το να είσαι Επιχειρηματίας δεν είναι δουλειά, είναι τρόπος ζωής»
ΓΙΑΝΝΟΣ ΚΩΜΟΔΡΟΜΟΣ : « Το να είσαι Επιχειρηματίας δεν είναι δουλειά, είναι τρόπος ζωής»

ΓΙΑΝΝΟΣ ΚΩΜΟΔΡΟΜΟΣ : « Το να είσαι Επιχειρηματίας δεν είναι δουλειά, είναι τρόπος ζωής»

Γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1986 και μεγάλωσε στην Λάρνακα, κατάγεται από την κατεχόμενη Κύπρο και τώρα διαμένει στο Manchester του ηνωμένου Βασιλείου.
Το 2006 αφού είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην εθνική φρουρά μετέβηκε στο Oxford του Ηνωμένου Βασιλείου όπου εκεί ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως επαγγελματίας πιλότος και εκπαιδευτής χείριστών αεροσκαφών, Επίσης έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων/marketing και ψυχολογία.
Σήμερα εργάζεται ως CEO του ομοίλου εταιριών Κωμοδρόμος, ώς επαγγελματίας πιλότος στην Thomas Cook Airlines και ως διευθυντής εκπαίδευσης χείριστών αεροσκαφών στην Aερολέσχη Λευκωσίας.
Σημαντικό να αναφέρουμε πως, οπως έχει πεί από έκτοτε που θυμάται τον εαυτό του δούλευε σκληρά και έδινε τα πάντα με απώτερο σκοπό να κατορθώσει τους μικρούς και μεγάλους στόχους που έθετε στην τότε ηλικία, περνώντας από διάφορες εργασίες όπως οικοδομές μαγειρεία, νυχτερινά κέντρα η ακόμη και πλανοδιοπωλης διαφόρων αντικειμένων και τροφίμων.
Από το 2008 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κύπρο και στο εξωτερικό σε διάφορους τομείς έχοντας οι εταιρείες του καταφέρει σε μια περίοδο τεράστιων και ανυπέρβλητων προβλημάτων στην αγορά ο κύκλος εργασιών τους να είναι κάθε χρόνο αυξανόμενος, και να αναπτύσσονται ραγδαία στοχεύοντας τους υψηλότερους στόχους και κατορθώνοντας να ανταπεξέλθουν και να στέκονται αξιοπρεπώς σε αγορές πλήρως ανταγωνιστικές και δύσκολες.

Από που ξεκίνησε η ιδέα για το KOMODROMOS GROUP?

Αναφισβήτητα το να ξεκινάς από το μηδέν σε μια εποχή που όλα καταρρέουν και σε μια αγορά που επιβίωση είναι ένας καθημερινός σκληρός αγώνας με θυσίες είναι μια τεράστια και σημαντική εμπειρία, το δυσκολότερο είναι να καταφέρεις να έχεις διάρκεια και να μεγαλώνεις ως επιχείρηση μέσα στο χρόνο.
Το 2006 αρχικά είχα ξεκινήσει με τη βοήθεια του πατέρα μου και μετέπειτα του μικρότερου αδερφού μου να υλοποιώ το όνειρο μιας μικρής επιχείρησης όπου οι δραστηριότητες της θα ήταν Κηπουρικές εργασίες και καθαρισμός κολυμβητικών δεξαμενών οπου στην πορεία μετά από ατελείωτες ώρες αφοσίωσης, σκληρής δουλιάς, πίστης στον εαυτό μου και αγάπη γι’ αυτό που έκανα καταφέραμε να φέρουμε τα σημερινά αποτελέσματα του KOMODROMOS GROUP και να δραστηριοποιούμαστε στην Κύπρο καθώς επίσης και σε διάφορες χώρες του εξωτερικού επιχειρώντας σε διάφορους τομείς μέσα από έξι ανεξάρτητα διαφορετικές εταιρίες.

Τι ακριβώς προσφέρει ο όμιλο σας;

Η παλέτα των δραστηριοτήτων του KOMODROMOS GROUP είναι ένας αρκετά μεγάλος αριθμός υπηρεσιών και στηρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε, μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε είναι υπηρεσίες πολυτελείας όπως ιδιωτικά αεροσκάφη, κότερα, αυτοκίνητα πολυτελείας, αγοραπωλησίες σπιτιών, κατασκευές και συντήρηση κολυμβητικών δεξαμενών και κήπων, γενικές επιδιορθώσεις σπιτιών, αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις αυτοκινήτων, παροχή ασφαλισμένο χώρο φύλαξης αντικειμένων, χώρος σταθμευσης αυτοκινήτων για ταξιδιώτες άπο τον αερολιμένα Λάρνακας, συντονισμός και διοργάνωση γαμήλιων εκδηλώσεων, πακέτα γάμου και βαπτίσεων, επίσης παρέχουμε επιχειρηματικά πλάνα σε καινούργιες εταιρείες η ανορθωτικά πλάνα σε εταιρείες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα οδηγώντας τες σε μια υγιές και κερδοφόρα επιχείρηση.
Σημαντικό να αναφέρω πως το γεγονός ότι το KOMODROMOS GROUP μπορεί να αναλάβει και να φέρεις εις πέρας με απόλυτη επιτυχία πολλά και διαφορετικά project είναι και το ισχυρότερο συγκριτικό μας πλεονέκτημα, όσον αφορά την ομάδα μας και τους ανθρώπους μας η πετυχημένες εταιρείες τα κλειδιά δεν είναι ιδιοκτήτες τους αλλά οι άνθρωποι τους.
Ο μόνος τρόπος για να πετύχει λοιπόν η οποιαδήποτε εταιρεία είναι η ομάδα της όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι να είναι εμπνευσμένη ώστε να δίνει το 100% του εαυτού της, των δυνατοτήτων της και των αξιών της.

Τι στόχους εχετε για το μέλλον;

Δουλεύοντας σκληρά, πειθαρχημένα και βαδίζοντας σε γερά θεμέλια κάτω από επιχειρηματικές στρατηγικές οι στόχοι μας συνεχίζουν να παραμένουν ψηλά με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη σε Κύπρο και στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης μεγαλώνοντας και δίνοντας το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και ποιότητα στους πελάτες μας.
KOMODROMOS GROUP έχει υποχρέωση να μεταβάλλεται αναλόγως του περιβάλλοντος ως όμιλος πολλαπλών υπηρεσιών. Άλλωστε για να μπορείς να επικοινωνείς με το εκάστοτε κοινό βασικό ρόλο παίζει η κίνη μας αντίληψη και μεταβολή, πιστεύω πως το υπέρτατο αγαθό του ανθρώπου μετά την υγεία είναι η αντίληψη και ικανότητα! η αντίληψή μας λοιπόν σε συνδυασμό με τα επιθυμητά αποτελέσματα διά της παρόδου του χρόνου οδήγησαν και οδηγούν το KOMODROMOS GROUP στην κορυφή με κάθε επιτυχία.
Σημαντικό να αναφέρω πως μέχρι το τέλος του 2018 αναμένουμε τον ερχομό μιας καινούργιας εταιρείας η οποία θα δραστηριοποιείται ανά το παγκόσμιο στον τομέα της αεροπλοΐας, της ασφάλειας πτήσεων και της εκπαίδευσης.

 

 

Τι είναι επιχειρηματίας:

Κάποιος που ξεκινά να γίνει επιχειρηματίας πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι δουλειά! είναι τρόπο ζωής.
Άρα σ’ αυτό που κάνει πρέπει να δίνεται απόλυτα γιατί η επιτυχία δεν βασίζεται στην τύχη αλλά κάθε άλλο είναι τα αποτελέσματα σκληρής δουλιάς και αφοσίωσης στους στόχους με ατελείωτες ώρες εργασίας, όραμα, βλέποντας κάθε εμπόδιο σαν μια καινούργια ευκαιρία να τον κάνει δυνατότερο δίνοντάς του το κίνητρο να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην κορυφή! Κάτι που συχνά συνηθίζω να λέω σε φίλους είναι “stop calling it a dream.. it’s time to call it a plan! So don’t sit back and wait for things to happen take control and make them happen!”
Κλείνοντας να θυμάστε όπως έλεγε και ο αξιοθαύμαστος Αριστοτέλης Ωνάσης πότε μην αρχίζεις μια δουλειά μια μάχη μια ερωτική σχέση αν ο φόβος της ήττας επισκιάζει την προοπτική της νίκης!

Που μπορούμε να σας βρούμε;

Μπορείτε να μας βρείτε στο γραφείο μας που βρίσκεται στο κέντρο της Λάρνακας Ιωάννη Γλαδστωνος 9, στο Κίτι Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, στη γενική ιστοσελίδα του KOMODROMOS GROUP καθώς επίσης και στα καινούργια μας γραφεία που ετοιμάζονται στην πόλη της Λεμεσού και φυσικά σε όλα τα social networks.
www.komodromosgroup.com

Τηλ.: 70002009 – 70003008 – 99243100

 

Send this to a friend