Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η Λουβάνα Δίσκοι παρουσιάζει το δεύτερο επεισόδιο της σειράς ζωντανών βίντεο eleven63 Sessions, το οποίο φιλοξενεί τον Λαρνακιώτη Κωνσταντίνο Λεμέσιο και την μπάντα του
Η Λουβάνα Δίσκοι παρουσιάζει το δεύτερο επεισόδιο της σειράς ζωντανών βίντεο eleven63 Sessions, το οποίο φιλοξενεί τον Λαρνακιώτη Κωνσταντίνο Λεμέσιο και την μπάντα του

Η Λουβάνα Δίσκοι παρουσιάζει το δεύτερο επεισόδιο της σειράς ζωντανών βίντεο eleven63 Sessions, το οποίο φιλοξενεί τον Λαρνακιώτη Κωνσταντίνο Λεμέσιο και την μπάντα του

Για τον Κωνσταντίνο Λεμέσιο έχουμε μιλήσει ξανά στο παρελθόν, χωρίς μάλιστα να κρύψουμε το θαυμασμό και την αδυναμία που του έχουμε.

Αφορμή του παρόντος άρθρου είναι η παρουσίαση των eleven63 Sessions, του δεύτερου επεισοδίου της σειράς ζωντανών βίντεο της «Λουβάνα Δίσκοι».

Ο Λεμέσιος ασχολείται με τη σύνθεση μουσικής για κινηματογράφο, με την ηχοληψία, την παραγωγή και την ερμηνεία. Το 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο του EP, Dysphasia, για τις ανάγκες του οποίου δημιουργήθηκε και το πενταμελές σχήμα Lemesios. Το εν λόγω σχήμα φιλοξένησε πρόσφατα στο στούντιό του στα Λατσιά η εταιρία παραγωγής «Studioeleven63».

 

 

 

H μπάντα αποτελείται από τους Κωνσταντίνο Λεμέσιο στη φωνή, την κιθάρα και τις λούπες, τον Αντώνη Κουμπαρή στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Ανδρέα Χατζηπαντελή στην ηλεκτρική κιθάρα και στα live electronics, τον Κωνσταντίνο Παυλίδη στα τύμπανα και τον Νεκτάριο Κασάρ στο μπάσο. Για τις ανάγκες του eleven63 Sessions, στα φωνητικά ενίσχυσαν την μπάντα η Χριστίνα Αβερκίου και ο Ανδρέας Μωϋσέως.

 

 

Τα live videos οπτικογραφήθηκαν και ηχογραφήθηκαν στο Studio eleven63. Την παραγωγή ανέλαβε ο Ανδρέας Τραχωνίτης μαζί με τον Κωνσταντίνο Λεμέσιο. Η σκηνοθεσία και το video editing έγιναν από τον Ανδρέα Χριστοφίδη. Η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν από τον Ανδρέα Τραχωνίτη, ενώ το mastering από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο.

 

 

 

 

 

Η σειρά των live videos αποτελείται από τα τραγούδια Little Boy, Picture Perfect και Stepping Down, σε μουσική από τον Κωνσταντίνο Λεμέσιο και στίχους από την Qliona.

Το Dyshpasia συνδυάζει progressive και alternative rock μουσική, με electronic στοιχεία και πειραματισμό. Το άλμπουμ αγγίζει σωρεία διαφορετικών θεμάτων – κοινωνικοπολιτικών και συναισθηματικών – και είναι διαθέσιμο στο www.lemesios.com , στο Musical Paradise (http://www.musicalparadise.com/) και στο Lomography Cyprus – Τρία Πουλάκια Κάθονταν. (https://www.facebook.com/threesittingbirds/?ref=bookmarks).

 

 

 

Τα τραγούδια του Λεμέσιου έχουν μια ιδιαίτερη μουσική χροιά και μελωδικότητα, η οποία συνδυάζεται αβίαστα με το ροκ στοιχείο και τις σκληρές κιθάρες, δημιουργώντας έναν έντονα συναισθηματικό μουσικό κόσμο.

 

Απολαύστε τον Λεμέσιο και την μπάντα του εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=1FeJWCBaY8U&list=PLDNkjO7AFanNnq4QPWudHmqFmC3X8loay

 

 

 

Ειρήνη Στυλιανού

Larnaka Online

 

 

Send this to a friend