Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΖΗΝΩΝ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΖΗΝΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΖΗΝΩΝ

 

Η τρίτη κατά σειρά  συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα και Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με κατοίκους Συνοικισμών, Ενοριών και Περιοχών της Λάρνακας, πραγματοποιήθηκε χθες, με απώτερο σκοπό την άμεση επαφή με τους δημότες, την ενημέρωση και  την  επίλυση προβλημάτων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον Συνοικισμό Ζήνων στο καφενείο «Στέλιος» παρά τον Ιερό Ναό Αγίων Αυξεντίου και Ευσταθίου κατά την οποία ο Κοινοτάρχης της περιοχής και οι κάτοικοι υπέβαλαν προς στον Δήμαρχο και στους Δημοτικούς  Συμβούλους που παρέστησαν.

Τα προβλήματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την κατάσταση και επιδιόρθωση των δρόμων, την επιδιόρθωση των πεζοδρομίων, καθώς και τη συντήρηση των Πάρκων που υπάρχουν στο Συνοικισμό.

Ο Δήμαρχος, καθώς και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ανέφεραν ότι  σκοπός των συναντήσεων αυτών, είναι η άμεση και εποικοδομητική συνεργασία Δήμου Λάρνακας και δημοτών. Διαμέσου αυτών των τακτικών και μικρών συναντήσεων δίνεται η ευκαιρία στον δημότη να προσεγγίσει την Τοπική Αρχή, ενημερώνοντάς την και στη συνέχεια η επίλυση των προβλημάτων.

 

Send this to a friend