Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Τέξας» ο Στρόβολος – Πυροβολισμοί και καταδίωξη Τουρκοκυπρίων
Τέξας» ο Στρόβολος – Πυροβολισμοί και καταδίωξη Τουρκοκυπρίων

Τέξας» ο Στρόβολος – Πυροβολισμοί και καταδίωξη Τουρκοκυπρίων

Σκηνές φαρ ουέστ, εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/9) στον Στρόβολο και πιο συγκεκριμένα στην λεωφόρο Σταυρού, με πυροβολισμούς και καταδίωξη οχήματος στο οποίο επέβαιναν καταζητούμενα πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μηχανοκίνητο περίπολο της Δύναμης το οποίο βρισκόταν στην λεωφόρο Σταυρού, εντόπισαν ύποπτο όχημα με πινακίδες του ψευδοκράτους.

Οι ύποπτοι μόλις αντιλήφθηκαν το περιπολικό προσπάθησαν να τραπούν σε φυγή προς την λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Παρά τις αλλεπάλληλές σημάνσεις το ύποπτο όχημα συνέχισε την τρελή του πορεία για να συνεχιστεί η καταδίωξη.

Στην προσπάθεια του να ανακόψουν το όχημα οι αστυνομικοί έριξαν τρεις προειδοποιητικούς πυροβολισμούς στον αέρα χωρίς ωστόσο το όχημα να σταματήσει.

Σε κάποια στιγμή το όχημα έφτασε σε αδιέξοδο. Ακολούθως, από αυτό εξήλθαν πέντε νεαρά πρόσωπα τα οποία τράπηκαν σε φυγή.

Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις στο όχημα που εγκατάλειψαν οι πέντε.

Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν εργαλεία διάρρηξης, ένας σιδερένιος λοστός και γάντια εργασίας.

Από εξετάσεις που έγιναν και βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε το όχημα συνδέεται με δυο 24χρονους Τουρκοκύπριους καταζητούμενους για τους οποίους εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για διάρρηξη και διερευνώμενη υπόθεση ληστείας στο Πέρα χωριό και παράνομη κατοχής πυροβόλου όπλου. Αδικήματα που έγιναν τον περασμένο Ιούλιο.

Πηγή: Sigmalive

 

Send this to a friend