Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Λευκωσία: Καρέ καρέ η ακινητοποίηση διαρρηκτών από «Ζητά»
Λευκωσία: Καρέ καρέ η ακινητοποίηση διαρρηκτών από «Ζητά»

Λευκωσία: Καρέ καρέ η ακινητοποίηση διαρρηκτών από «Ζητά»

Όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι, όταν η Αστυνομία έλαβε κλήση για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, που βρισκόταν σ’ εξέλιξη.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντόπισαν τρία πρόσωπα να προσπαθούν να διαφύγουν τρέχοντας, προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Δύο από αυτούς θεάθηκαν να επιβιβάζονται σε αυτοκίνητο και να προσπαθούν με αυτό να εγκαταλείψουν τη σκηνή, ενώ ο τρίτος συνέχισε να προσπαθεί να διαφύγει με τα πόδια.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τους τρεις ύποπτους, με αποτέλεσμα σε μικρή απόσταση να γίνει κατορθωτή η ανακοπή του οχήματος.

Στο βίντεο στο πάνω μέρος της είδησης, μπορείτε να δείτε καρέ καρέ τη στιγμή που αστυνομικός της ομάδας «Ζ» καταφέρνει να ακινητοποιήσει το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι ύποπτοι.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι σε αυτό επέβαιναν ένας 36χρονος και ένας 35χρονος. Εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν, μετά από έρευνα, διαρρηκτικά εργαλεία, όπως σιδερένιος λοστός και ένα ζευγάρι γάντια, ένα κινητό τηλέφωνο και αριθμός χρυσαφικών.

Όσον αφορά τον τρίτο ύποπτο, αυτός ανακόπηκε από μέλος της Αστυνομίας, που τον ακολούθησε. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 29χρονο, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει, θεάθηκε να πετάει στον δρόμο ένα ζευγάρι γάντια.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend