Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Η νύχτα έκανε ακόμη πιο μαγευτικό το κατάλευκο Τρόοδος (pics)
Η νύχτα έκανε ακόμη πιο μαγευτικό το κατάλευκο Τρόοδος (pics)

Η νύχτα έκανε ακόμη πιο μαγευτικό το κατάλευκο Τρόοδος (pics)

To Tρόοδος “φορεσε” τα λευκά του και είναι και φέτος μαγευτικές οι εικόνες.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί

Λόγω παγετού, οι δρόμοι Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροοδούς και Προδρόμου – Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι και αργότερα τοπικά μεταβλητοί, το πρωί μέτριοι, 4 Μποφόρ και αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί στις περισσότερες περιοχές ταραγμένη για να καταστεί το απόγευμα λίγο ταραγμένη, στα νότια παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια παράλια και λίγο ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και στον -1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αναμένεται να επικρατεί παγετός. Σε ημιορεινές αλλά και σε κάποιες πεδινές περιοχές είναι επίσης πιθανό να σχηματιστεί τοπικά παγετός.

 

Send this to a friend