Home ΛΑΡΝΑΚΑ Μετράμε αντίστροφα για το υπερπολυτελείας Radisson Blu Hotel & Residence Λάρνακας (pics-video)
Μετράμε αντίστροφα για το υπερπολυτελείας Radisson Blu Hotel & Residence Λάρνακας (pics-video)

Μετράμε αντίστροφα για το υπερπολυτελείας Radisson Blu Hotel & Residence Λάρνακας (pics-video)

Ένα άλλο μεγάλο υπό ανέγερση έργο υψηλών προδιαγραφών της Quality Group στη Λάρνακα είναι το ξενοδοχείο Radisson Blu Hotel & Residence του παγκοσμίου φήμης Carlson Rezidor Hotel Group.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που θα αποτελείται από 106 δωμάτια που θα έχουν θέα στη θάλασσα, 7 μπαρ και εστιατόρια συμπεριλαμβανομένου ενός skybar και ενός poolbar  , χώρους για συνέδρια και εκθέσεις , γυμναστήριο , σπα , 230 καλυμμένους χώρους στάθμευσης , καθώς και άλλα εμπορικά καταστήματα. Μάλιστα, αναφέρεται ότι πέραν των δωματίων φιλοξενίας, θα παρέχει υπηρεσίες spa, συνεδριακούς χώρους και στο ισόγειο θα λειτουργεί μικρό mall.

 Το Radisson Blu Hotel & Residence βρίσκεται στην περιοχή του λιμανιού της Λάρνακας και σύμφωνα με πληροφορίες μας αναμένεται να είναι έτοιμο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 (Μάϊο με Ιούνιο λένε οι τελευταίες πληροφορίες), ώστε να είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό στις αρχές του 2018. Επιδίωξη του Radisson Blu Hotel & Residence να αποτελέσει μια νέα και εναλλακτική επιλογή για ταξιδιώτες αναψυχής και να προσδώσει ένα αέρα αλλαγής στην πόλης της Λάρνακας.

Λεπτομέρειες για το τι θα περιέχει: 

Καταστήματα, εστιατόρια και cafe στο ισόγειο του πεντάστερου ξενοδοχείου.

Σε επαφή με εκλεκτά καταστήματα προκειμένου να συνεργαστεί στο εμπορικό κέντρο του πεντάστερου Radisson Blu Hotel Larnaca βρίσκεται η Quality Group.

Η εταιρεία έχει αναλάβει τη διαχείριση του εμπορικού κέντρου που θα λειτουργεί στο ισόγειο του πολυτελούς ξενοδοχείου, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2018. Στο εμπορικό κέντρο θα βρίσκονται, μεταξύ άλλων, 15 καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, όπως επίσης και σπα πολυτελείας.

Συγκεκριμένα, το εμπορικό κέντρο θα περιλαμβάνει δύο εστιατόρια πολυτελείας, με συμβούλους και σεφ από Ελλάδα.

 Το ένα εστιατόριο θα προσφέρει πιάτα από ιαπωνική και περουβιανή κουζίνα, ενώ το άλλο θα είναι ένα κλασικό steak house.Σημειώνεται ότι και για τα δύο εστιατόρια έχει ήδη κλείσει η συμφωνία συνεργασίας με την Quality Group.

Από την άλλη, η εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με γνωστά brands στον τομέα των cafes, ενώ πραγματοποιεί επαφές και για τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί στη Λάρνακα ένας μοναδικός χώρος με exclusive luxury services και στο πλαίσιο αυτό η Quality επιδιώκει τη συνεργασία με κορυφαίες μάρκες του λιανικού εμπορίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθένα από τα 15 καταστήματα του εμπορικού κέντρου του Radisson Blu θα αφορά ξεχωριστή κατηγορία ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ (π.χ. μία ανδρική μπουτίκ, ένα κατάστημα ρολογιών κλπ).

Η συνολική έκταση του mall ξεπερνά τα 1.000 τ.μ., ενώ ολόκληρο το έργο εκτείνεται σε 23.684 τ.μ.

 

Send this to a friend