Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πρόταση-βόμβα του Ε.ΛΑ.Μ προς τον Ανδρέα Βύρα για το ΣΑΛ (Λεπτομέρειες)
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πρόταση-βόμβα του Ε.ΛΑ.Μ προς τον Ανδρέα Βύρα για το ΣΑΛ (Λεπτομέρειες)

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πρόταση-βόμβα του Ε.ΛΑ.Μ προς τον Ανδρέα Βύρα για το ΣΑΛ (Λεπτομέρειες)

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, το Ε.ΛΑ.Μ. εκ μέρους του Δημοτικού του Συμβούλου Λάρνακας, Σωτήρη Ιωάννου, κατέθεσε πρόταση στο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας με την οποία προτείνει όπως το ποσό που δίνεται στα μέλη του ΣΑΛ ανά συνέδρια (γύρω στα 50 με 60 ευρώ το άτομο) διατεθεί προς όφελος των δημοτών μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα από την καθυστέρηση ένωσης του αποχετευτικού συστήματος.

Το ποσό που αναμένεται να εξοικονομηθεί ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Η ιστοσελίδα μας εξασφάλισε την επιστολή προς τον Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα την οποία απέστειλε ο Σωτήρης Ιωάννου και σας την αποκαλύπτει:

“Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω όλα τα μέλη του ΣΑΛ αμείβονται ένα σημαντικό ποσό ανά συνεδρία. Θεωρώ πως αποτελεί υπερβολή η ανωτέρω δαπάνη, επιβαρύνοντας τον ετήσιο προϋπολογισμό, από τη στιγμή μάλιστα που όλα τα μέλη απολαμβάνουν δικαίωμα αντιμισθίας από το Δήμο τους.

Προτείνω όπως τα συγκεκριμένα ποσά διατεθούν  ως εξοικονόμηση, για νέα έργα, επιδιόρθωση παλαιότερων έργων ή για αγορές υπηρεσιών που θα διευκολύνουν τους δημότες της Λάρνακας (όπως τον καθαρισμό σηπτικών δεξαμενών) και που μέχρι σήμερα επιβαρύνονταν οι ίδιοι.

Θεωρώ πως η εφαρμογή μίας τέτοιας πρότασης θα ληφθεί ως «κίνηση καλής θελήσεως» από το νέο συμβούλιο του ΣΑΛ προς τους δημότες, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε το (δικαιολογημένα) χαμηλό δείκτη εμπιστοσύνης προς το συνολικό έργο που ονομάζεται Αποχετευτικό¨.

Πλέον αναμένουμε ποια θα είναι η αντίδραση των υπόλοιπων κομμάτων σε αυτή την πρόταση του Ε.ΛΑ.Μ προς τον κ.Ανδρέα Βύρα.

 

 

Send this to a friend