Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Μεθυσμένος δάσκαλος οδήγησης κορόιδευε τους αστυνομικούς, του ξέφυγε η μοτοσικλέτα και χτύπησε στον κυκλικό κόμβο του σταδίου «Αμμόχωστος»!
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Μεθυσμένος δάσκαλος οδήγησης κορόιδευε τους αστυνομικούς, του ξέφυγε η μοτοσικλέτα και χτύπησε στον κυκλικό κόμβο του σταδίου «Αμμόχωστος»!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Μεθυσμένος δάσκαλος οδήγησης κορόιδευε τους αστυνομικούς, του ξέφυγε η μοτοσικλέτα και χτύπησε στον κυκλικό κόμβο του σταδίου «Αμμόχωστος»!

Πριν αρχίσει ο σημερινός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Ανόρθωση προηγήθηκε ατύχημα με συμπολίτη μας μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο συγκεκριμένος μοτοσικλετιστής κατά την διάρκεια που η αστυνομική δύναμη ήταν παραταγμένη έξω από το γήπεδο και συγκεκριμένα στον κυκλικό κόμβο του Σταδίου «Αμμόχωστος», έπεσε στην αντίληψη τους ότι ο συμπολίτης μας οδηγός της μοτοσικλέτας ο οποίος φορούσε κράνος, άρχισε να τους κοροϊδεύει κάνοντας συνεχώς διάφορα «τερτίπια» με την δίτροχη μοτοσικλέτα του (τα λεγόμενα οχταράκια).

Οδηγούσε πολύ επικίνδυνα, έκανε συνεχώς τον γύρο του κυκλικού κόμβου και σε μια άτυχη στιγμή ανατράπηκε και έπεσε μέσα στον κυκλικό κόμβο.

Ακολούθως έτρεξε η αστυνομική δύναμη κοντά του και το θετικό είναι ότι δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Στη συνέχεια του έγινε έλεγχος αλκοόλης και έδειξε 37 μιλιγκράμ παρά 9 που είναι το όριο!!!

Το τραγικό στην όλη ιστορία είναι ότι ο μοτοσικλετιστής είναι δάσκαλος οδήγησης και η μοτοσικλέτα ήταν διαγραμμένη και χωρίς ασφάλεια…

Τι να πεις… Πάλι καλά που δεν έπαθε και τίποτα αλλά και από την άλλη όταν γινόμαστε δέκτες τέτοιων γεγονότων το θέμα είναι που πάμε…

Send this to a friend