Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Παρετάτε μας με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
Παρετάτε μας με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Παρετάτε μας με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Άρθρο της Μαρίνας Χριστοφίδη στο http://spotlight.studentlife.com.cy/

Πλησιάζει επικίνδυνα η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ήδη το Facebook έχει γεμίσει status και φωτογραφίες.

Από τώρα, ερωτευμένα ζευγαράκια προσπαθούν να αποφασίσουν πώς θα περάσουν όμορφα και γλυκά τη μέρα τους… Οι υπόλοιποι, που το άλλο μας μισό βρίσκεται σε κάποιο άλλο σύμπαν, προσπαθούμε να αποφασίσουμε τι ζευγάρι κλάτσες να βάλουμεν αύριο!

1325613993-sexy-dwro-gia-tis-gynaikes-agiou-valentinou

Πάμε να δούμε (και να σχολιάσουμε) τι ακριβώς συμβαίνει στις 14 Φεβρουαρίου στην Κύπρο!

 

Ανταλλαγή δώρων:

Επειδή ο καημένος ο Κυπραίος ξέρει ότι κατίσσιη του που την Κυπραία φίλη του αν δεν της πιάει δώρο, βουρά τελευταία στιγμή να της αγοράσει:

 

  • φκιορούθκια, ανθοδέσμες, γλαστρούες

valentines-day-india

Να τονίσουμε πως οι ανθοπώληδες κάμουν τα παλλούτζια τους χρυσά την ημέρα αυτή, αφού ξέρουν ότι ο typical Κυπραίος εν να πάει να φκερώσει την μπούκα του για να δείξει τάχα την αγάπη του! Ο Κυπραίος αναρωτιέται: 

Να της πιάω τριαντάφυλλα ή γαρύφαλλα; Κόκκινα ή ροζ; Τζιαι αν δεν της αρέσουν τζιαι μουρμουρά;

-Παρέτα σιόρ, κόψε της 5-6 τσαρτελλούθκια που το χωράφι τζαι εν τζιαι πολλύ της! 

 

  • αρκουδάκια και μπουλουκάκια

happy-valentines-day-hd-wide
Ε βέβαια, εν θα της πιάει τζιαι κανέναν αρκουδάκι που να γράφει: “I love you“, “Be my Valentine” και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες; Να δώκει τζιαι σε τζείνους τα λεφτά του!

Πνάστε μάνα μου λλίον. Αν θέλει η φιλενάδα σου αρκουδάκια πάρ’ την στον ζωολογικό κήπο ή ακόμα καλύτερα σε καμιά φάρμα να δει τις τσουρούες.

 

  • Σοκολατάκια

valentines_day20_chocolates

Έννεν τυχαίο πάντως που λαλούν ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Τα σοκολατούθκια σεσχήμα καρδίας (σε παρακαλώ!) είναι must! Πάει ο Κυπραίος στο ζαχαροπλαστείο τζιαι σκέφτεται ΤΙ να πρωοτοεπιλέξει ανάμεσα σε σιοκολατούες με γέμιση φουντούκι, φράουλα, βανίλια, καραμέλα, καρύδια κτλ κτλ.

Σιοκολατούθκια και πελλάρες! Μαΐρεψε της τζιαμέ καμιά 10ρκά κουπέπια τζιαι κάμε τζιαι σούβλα. Να δεις που εν ν αχορτάσει παραπάνω που τα σιοκολατάκια!

 

  • • Να σχολιάσουμε τζιαι τους άλλους που πάσιν τζιαι ξοδιάζουνται για κοσμήματα τζιαι τ’αρώματα;

Funny-Valentine’s-Day-Quotes-2015

Πράγματι, στις 14 Φεβρουαρίου, επωφελείται περισσότερο απ’ όλους ο Ανθοπώλης, οΚαταστηματάρχης και ο Ζαχαροπλάστης. Δεύτερη που επωφελείται περισσότερο είναι ακατάχνωτα η γυναίκα και 3ος έρχεται ο άντρας. Ε άτε, εν θα του πιάει τζιαι τζείνου η Κυπραία 1 δωρούι; Έτσι τυπικά για να μεν μπορεί να πει τίποτε;

 

Tέλος πάντων, αφήνουμε το θέμα των δώρων. Άλλωστε, ο νους του Κυπραίου εν αλλάζει. Θα συνεχίζει να αγοράζει δωρούθκια για να παίζει το ρομαντικό και το γλυκούλη!

Ε αφού πε μου, η Κυπραία πρέπει να ενημερώσει το Facebook και το instagram με τις φωτογραφίες των δώρων που της έκαμε το μωρό της. (Προτιμά τριαντάφυλλα φατσάρουν στις φωτογραφίες).

0dc5c9ca965ae8a0f24935d34b1480b1

 

Πώς επιλέγουν τα ζευγαράκια να περάσουν τη μέρα τους:

Τα περισσότερα, κάμουν κράτηση σε εστιατόρια, σε ρομαντικά μπαράκια ,κλείουν τζιαι δωμάτιο σε κανένα ξενοδοχείο (για τη συνέχεια της νύχτας τους) τζιαι γενικά σαν να τζιαι είναι αναγκασμένοι να κάμουν KATI, απλά τζιαι μόνο επειδή είναι το Valentine’s day!

Κάτσετε μάνα μου σπίτι σας, στα βραστά σας τζιαι δείτε καμιά ταινία με τις κουβερτούες σας. Γιατί πρέπει να φκείτε έξω να το γιορτάσετε; 

  • Εσύ Κυπραίε πε της αγάπης σου ότι την αγαπάς (αν την αγαπάς φυσικά) τζιαι πιάσ’ την φίλα την. Τούτα τα μουσκουρούθκια με τα δώρα τζιαι τα καλά εστιατόρια άφησ’ τα στην άκρη.
  • Τζιαι εσύ Κυπραία, κατάλαβε ότι ο φίλος σου σου αγαπά σε. Τζιαι ας μεν σου γράφει καρτούες τζιαι να σου φέρνει μπαλόνια καρδιούλες! Πε του τζι’ εσύ πως τον αγαπάς τζιαι μεν αγχώνεσαι για το πού εν να πάεις τη μέρα τούτην!

valentines-day-funny

Ας συνοψίσουμε την μέρα αυτή: καρδιούλες, δωράκια, αγκαλιές, σοκολατάκια, τριαντάφυλλα,αρκουδάκια, εστιατόρια,ξενοδοχεία …. Happy Valentine’s day και ξανά Happy Valentine’s day!

Ε κανεί ολάν! Πόσος ρομαντισμός; Πόσα μάτσια μούτσιου τζιαι μέλια τζιαι σιρόπια; Εν να πάθουμε διαβήτη αλλό λλίον.

H 14η Φεβρουαρίου είναι μια συνηθισμένη μέρα, όπως όλες τις άλλες, που κάποτε κάποιοι έξυπνοι την μετέτρεψαν σε μέρα κερδοσκοπίας τζιαι τα ερωτευμένα αρνιά πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης.

 

Ξυπνάτε ρε, τζιαι ιδίως οι Κυπραίες που νομίζουν οτι αν δεν κάμουν κάτι ξεχωριστό, εν να πάθουν τζιαι τίποτε!

 

Τζιαι εμείς οι ελεύθεροι, ασπούμεν τι;

738593

valentine-18

Εν πρέπει να φκέννουμε τούτην τη μέρα; Εμείς εν γιορτάζουμε; Βαλεντίνοι τζιαι πελλάρες!

Κλείνοντας, έχω να σας πω, πως ναι και εμείς γιορτάζουμε! Ναι, με το φαΐ το ποτό και ό,τι μας κάμει χαρούμενους! Και να σας πω το μυστικό;

Οι δικοί μας Βαλεντίνοι  ποτέ δεν πρόκειται να μας απογοητεύσουν! 

Μαρίνα Χριστοφίδη

H Μαρίνα Χριστοφίδη είναι 19 ετών, δευτεροετής φοιτήτρια στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι από τη Λευκωσία και μιλά ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά. Στον ελεύθερο της χρόνο λατρεύει να ασχολείται με την συγγραφή άρθρων, ποιημάτων και τραγουδιών, όπως επίσης να ζωγραφίζει και να γυμνάζεται.

Send this to a friend