Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Συγκλονίζει ο πρώην γιατρός της Ανόρθωσης για τον Δρ. Σεργίου
Συγκλονίζει ο πρώην γιατρός της Ανόρθωσης για τον Δρ. Σεργίου

Συγκλονίζει ο πρώην γιατρός της Ανόρθωσης για τον Δρ. Σεργίου

Συγκλονιστική ανάρτηση από τον πρώην γιατρό της Ανόρθωσης Νίκο Θεμιστοκλέους. 

Φίλε μου αγαπημένε. Ότι λόγια και να πω δεν θα μπορούσαν να περιγράψουν με ακρίβεια τον συγκλονισμό μου όταν στο πρώτο τηλεφώνημα της ημέρας η είδηση που μου μετέφερε ο συνομιλητής μου ήταν πως ο Γιατρος Σεργιου έφυγε από κοντά μας.

Ένας κόμπος στο λαιμό, ένα σφίξιμο στο στομάχι και ένα δάκρυ στα μάτια ξέρω πως δεν ήταν αρκετά να σε φέρουν πίσω. Όλες τις μέρες της δοκιμασίας σου προσπαθούσα με κάθε τρόπο να μαθαίνω την πορεία της ασθένειας σου. Σαν Γιατρος καταλαβαίνω την δεινή θέση στην οποία σε έσπρωξε ο COVID 19.

Ξέροντας όμως πόσο παλληκάρι, πόσο μαχητής ήσουν πίστευα πως στο τέλος θα βγεις νικητής. Ο Θεός όμως άλλα προγραμμάτιζε για σένα. Ήθελε αυτό τον μαχητή, τον υπέροχο άνθρωπο, τον πατριώτη τον αγαπημένο γιατρό να τον πάρει κοντά του.

Φίλε μου αγαπημένε.
Δεν θα μπορέσω να ξεχάσω ποτέ τα όσα ζήσαμε μαζί σαν φίλοι, σαν συναγωνιστές, σαν συνάδελφοι γιατροί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσες φορές χρειάστηκε να σμίξουμε τις ιατρικές μας γνώσεις, θεραπείες και χειρουργικές επεμβάσεις. Το σώμα σου το έφθειρε ο ιός μα τη ψυχή σου ούτε κανένας ιός, ούτε κανένας άνθρωπος θα μπορέσει να τη φθείρει ποτέ.

Ξέρω πως τώρα θα πετά η ψυχή σου πάνω και κοντά από την αγαπημένη σου οικογένεια, πάνω από τη σκλαβωμένη Αμμόχωστο, πάνω από τους πολυπληθής ασθενείς σου, πάνω από τη Τραπεζουντα και όλα τα μέρη που ζήσαμε μαζι σαν γιατροί της Ανόρθωσης.

Φίλε μου Σέργη
Κοιμήσου εν ειρήνη. Η πορεία σου από την πρόσκαιρη τούτη ζωή ήταν πέρα για πέρα επιτυχημένη.

Δεν σφήκες ούτε μια στιγμή να φύγει χαμένη. Η μνήμη σου θα είναι αιώνια. Ελαφρύ ας είναι το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Ο Θεός ας αναπαύσει τη ψυχή σου εν σκηνές δικαίων.

Send this to a friend