Home ΛΑΡΝΑΚΑ Το 40 Feet Coffee Station δώρισε 1000 ευρώ στο Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου
Το 40 Feet Coffee Station δώρισε 1000 ευρώ στο Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου

Το 40 Feet Coffee Station δώρισε 1000 ευρώ στο Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου

Σε μία κίνηση ανθρωπιάς προχώρησαν οι ιδιοκτήτες του πρωτότυπου drive through καφέ της Λάρνακας, 40 Feet Coffee Station.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Γιώργος και η σύζυγος του κυρία Αντωνία δώρισαν μια επιταγή αξίας 1000 ευρώ στο Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου.

Ο Ανδρέας Αποστόλου ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες εκ μέρους του Ιδρύματος με ένα μήνυμα στο Facebook στο οποίο έγραψε:

«Ο κύριος Γιώργος Γεωργίου είναι ιδιοκτήτης της πρωτότυπης και πετυχημένης επιχείρησης drive thru, υπέροχου, καφέ στην Λάρνακα 40 Feet. Σήμερα εκτός από τον καφέ μου παρέδωσε και μια γενναία εισφορά για το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου. Τους ευχαριστούμε θερμά τόσο τον ίδιο όσο και την σύζυγό του την κυρία Αντωνία Γεωργίου. Η Λάρνακα και η Κύπρος είναι γεμάτες ιστορίες ανθρώπων που επιχειρούν με όραμα και ανθρωπιά. Τους ευχαριστούμε, τους στηρίζουμε!»

Η κ. Αντωνία, ιδιοκτήτρια του 40 Feet δήλωσε στο Larnakaonline:

«Η στήριξη Ιδρυμάτων και η οικονομική βοήθεια σε όσες ομάδες το χρειάζονται στη Λάρνακα, για μας είναι σπουδαία πράξη. Βλέποντας την εκπομπή 24ώρες που πρόβαλε το έργο του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου στη πόλη μας αποφασίσαμε με τον Γιώργο τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν να διαθέσουμε ένα ποσό για την οικονομική ενίσχυση του συγκεκριμένου Ιδρύματος. Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι έτσι οποιαδήποτε βοήθεια σε ιδρύματα και άλλους κοινωνικούς φορείς είναι πολύ σημαντική.»

Για εμάς, ως Larnakaonline, αυτή είναι η πόλη μας και με την σειρά μας να συγχαίρουμε την κίνηση αυτή. Πράξεις σαν αυτές μας θυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε όλοι τις τοπικές επιχειρήσεις των συμπολιτών μας.

Send this to a friend