Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Mε βάση την παράδοση
Mε βάση την παράδοση

Mε βάση την παράδοση

 Το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής διεξάγεται απόψε στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου μεταξύ της Ίντερ και της Γιουβέντους.

1822: Inter Milano – Juventus Turin 21:45 («San Siro»)

Ίντερ: Δέχθηκε το γκολ στο 90′ και έμεινε με το βαθμό στο ντέρμπι που διεξήχθη την προηγούμενη αγωνιστική στο «Ολίμπικο» με αντίπαλο τη Ρόμα. Στο 17΄ο Πελεγκρίνι έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, ενώ στην επανάληψη η Ίντερ γύρισε το παιχνίδι με τους Σκρίνιαρ (56′) και Χακίμι (63′). Εκεί που έδειχνε ότι η ομάδα του Αντόνιο Κόντε θα έπαιρνε μια μεγάλη νίκη σε ντέρμπι, ήρθε το γκολ του Μαντσίνι στα τελευταία λεπτά για να της την στερήσει. Την Τετάρτη (13/1) έδωσε αγώνα για το κύπελλο στο «Αρτέμιο Φράνκι» με αντίπαλο τη Φιορεντίνα, όπου κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ στο τελευταίο λεπτό (119′ Λουκάκου) της ημίωρης παράτασης και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση με 1-2. Άλλο ένα ντέρμπι για την Ίντερ το σημερινό κόντρα στη Γιουβέντους, που αν δεν θέλει να δει τη Μίλαν να ξεφεύγει, θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρει τη νίκη, ώστε να παραμείνει σε κοντινή απόσταση από τη κορυφή.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίες οι Ντ’ Αμπρόζιο (μπακ), Βετσίνο (μέσος), Νταρμιάν (μπακ) και Πιναμόντι (επιθετικός) .

Πιθανή ενδεκάδα: Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι, Ντε Βράι, Σκρίνιαρ, Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Βιδάλ, Γιανγκ, Λουκάκου, Μαρτίνεζ.

Γιουβέντους: Την 9η της φετινή νίκη πανηγύρισε η Γιουβέντους στον τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα κόντρα στη Σασουόλο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι «μπιανκονέρι» είδαν τους αντιπάλους τους να μένουν με παίκτη λιγότερο και στην επανάληψη (50′) εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή πήραν προβάδισμα με τον Ντανίλο. Η χαρά τους ωστόσο δεν είχε διάρκεια, αφού η Σασουόλο ισοφάρισε με τον Ντεφρέλ οκτώ λεπτά αργότερα. Παρ’ όλα αυτά, οι Ράμσι και Ρονάλντο πήραν την ομάδα τους από το χέρι και με δύο προσωπικά τους γκολ (82′ και 90+2′) της έδωσαν τη νίκη. Στα αρνητικά του αγώνα ο τραυματισμός του Ντιμπάλα, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός περίπου για ένα 20ήμερο. Τρεις ημέρες αργότερα (13/3) ακολούθησε άλλο ένα παιχνίδι εντός για τη Γιουβέντους, αυτή τη φορά για το κύπελλο, κόντρα στη Τζένοα, όπου χρειάστηκε το γκολ του Ράφια στο 105′ της παράτασης για να πανηγυρίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού. Ότι έκανε στη Μίλαν θα επιδιώξει να κάνει και σήμερα κόντρα στην έταιρη ομάδα του Μιλάνου η Γιουβέντους, δίνοντας συνέχεια στην ανάβαση της στο βαθμολογικό πίνακα.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίες οι Ντιμπάλα (επιθετικός), Μακένι (μέσος), Ράφια (μέσος), Ίσραηλ (τερματοφύλακας) και Κιέζα (εξτρέμ). Με κορωνοϊό οι Άλεξ Σάντρο (μπακ), Κουαδράδο (μπακ) και Ντε Λιχτ (αμυντικός).

Πιθανή ενδεκάδα: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντεμιράλ, Φράποτα, Μπερναντέσκι, Ραμπιό, Αρτούρ, Ράμσι, Ρονάλντο, Μοράτα.

Προϊστορία: Μόλις δύο νίκες μετράει η Ίντερ στο «Σαν Σίρο» με αντίπαλο τη Γιουβέντους, με τους «μπιανκονέρι» να έχουν καταγράψει πέντε. Επίσης άλλα τέσσερα παιχνίδια έληξαν στην ισοπαλία.

 

06.10.19 Serie A’ Ίντερ Γιουβέντους 1 : 2
27.04.19 Serie A’ Ίντερ Γιουβέντους 1 : 1
28.04.18 Serie A’ Ίντερ Γιουβέντους 2 : 3
18.09.16 Serie A’ Ίντερ Γιουβέντους 2 : 1
18.10.15 Serie A’ Ίντερ Γιουβέντους 0 : 0
16.05.15 Serie A’ Ίντερ Γιουβέντους 1 : 2
14.09.13 Serie A’ Ίντερ Γιουβέντους 1 : 1
30.03.13 Serie A’ Ίντερ Γιουβέντους 1 : 2
29.10.11 Serie A’ Ίντερ Γιουβέντους 1 : 2
03.10.10 Serie A’ Ίντερ Γιουβέντους 0 : 0
16.04.10 Serie A’ Ίντερ Γιουβέντους 2 : 0

 

*Βάσει της προϊστορίας των δύο ομάδων πιο κοντά στην επαλήθευση της είναι η επιλογή του GG&Over 2,5, μία επιλογή που στη Meridianbet προσφέρεται στο 1,86 και είναι από τις ψηλότερες που υπάρχουν στην αγορά.

 

FIRST TICKET BONUS: Εγγραφείτε στη Meridianbet.com.cy και διεκδικήστε μέχρι και €50 μπόνους!

Send this to a friend