Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Πόσα ξόδεψαν οι υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας το 2018
Πόσα ξόδεψαν οι υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας το 2018

Πόσα ξόδεψαν οι υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας το 2018

Οι συνολικές δαπάνες των υποψήφιων, όπως παρουσιάζονται στις εκθέσεις εκλογικών εξόδων που υποβλήθηκαν στην Υπηρεσία μας, ανέρχονται σε:

Νίκος Αναστασιάδης: Σύμφωνα με την έκθεση εκλογικών εξόδων του υποψήφιου, διενεργήθηκαν δαπάνες συνολικού ύψους €971.436. Οι δαπάνες της παραγράφου 5 της έκθεσης εκλογικών εξόδων, που αφορούν σε διαφημίσεις σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς οργανισμούς, εφημερίδες, περιοδικά και διαφημιστικές πινακίδες, ανέρχονται σε €599.014.

Αριστείδου Χάρης: Σύμφωνα με την έκθεση εκλογικών εξόδων του υποψήφιου, διενεργήθηκαν δαπάνες συνολικού ύψους €25.352. Από τον έλεγχο που διενεργήσαμε και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τις σχετικές γνωματεύσεις της Νομικής Υπηρεσίας, δεν έχει εντοπισθεί κάτι που να υποστηρίζει ότι υπάρχει υπέρβαση του ορίου των επιτρεπόμενων δαπανών.

Ευστρατίου Ανδρέας: Σύμφωνα με την έκθεση εκλογικών εξόδων του υποψήφιου, διενεργήθηκαν δαπάνες συνολικού ύψους €2.000. Από τον έλεγχο που διενεργήσαμε και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τις σχετικές γνωματεύσεις της Νομικής Υπηρεσίας, δεν έχει εντοπισθεί κάτι που να υποστηρίζει ότι υπάρχει υπέρβαση του ορίου των επιτρεπόμενων δαπανών.

Καπηλιώτης Χριστάκης: Σύμφωνα με την έκθεση εκλογικών εξόδων του υποψήφιου, διενεργήθηκαν δαπάνες συνολικού ύψους €2.735. Δεν έχουν δηλωθεί δαπάνες στην παράγραφο 5 της έκθεσης.

Λιλλήκας Γιώργος: Σύμφωνα με την έκθεση εκλογικών εξόδων του υποψήφιου, διενεργήθηκαν δαπάνες συνολικού ύψους €334.186. Οι δαπάνες της παραγράφου 5, που αφορούν σε διαφημίσεις σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες, περιοδικά και διαφημιστικές πινακίδες, ανέρχονται σε €150.008.

Μαλάς Σταύρος: Σύμφωνα με την έκθεση εκλογικών εξόδων του υποψήφιου, διενεργήθηκαν δαπάνες συνολικού ύψους €999.028. Οι δαπάνες της παραγράφου 5 της έκθεσης, που αφορούν σε διαφημίσεις σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς οργανισμούς, εφημερίδες, περιοδικά και διαφημιστικές πινακίδες, ανέρχονται σε €582.422.

Μηνά Μιχάλης: Σύμφωνα με την έκθεση εκλογικών εξόδων του υποψήφιου, διενεργήθηκαν δαπάνες συνολικού ύψους €35.729. Οι δαπάνες της παραγράφου 5 της έκθεσης, που αφορούν σε διαφημίσεις σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς οργανισμούς, εφημερίδες, περιοδικά και διαφημιστικές πινακίδες, ανέρχονται σε €7.694.

Παπαδόπουλος Νικόλας: Σύμφωνα με την έκθεση εκλογικών εξόδων του υποψήφιου, διενεργήθηκαν δαπάνες συνολικού ύψους €908.366. Οι δαπάνες που αφορούν σε διαφημίσεις (τηλεόραση, ραδιόφωνο, γιγαντοαφίσες, διαδίκτυο, μέσα κοινωνικής δικτύωσης), παράγραφος 5 της έκθεσης, ανέρχονται σε €468.930.

Χρίστου Χρίστος: Σύμφωνα με την έκθεση εκλογικών εξόδων του υποψήφιου, διενεργήθηκαν δαπάνες συνολικού ύψους €132.596. Οι δαπάνες της παραγράφου 5 της έκθεσης εκλογικών εξόδων, που αφορούν σε διαφημίσεις σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες, περιοδικά και διαφημιστικές πινακίδες, ανέρχονται σε €114.521.

 

 

Send this to a friend