Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Απαραίτητο το ροτέισον και στις δύο
Απαραίτητο το ροτέισον και στις δύο

Απαραίτητο το ροτέισον και στις δύο

Νοκ άουτ αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Coppa Italia, όπου η Αταλάντα υποδέχεται στο «Gewiss Stadium» την Κάλιαρι. Σε περίπτωση που δεν προκύψει νικητής στα 90 λεπτά, τότε οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση και ακολούθως στα πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί, θα υποδεχθεί στα προημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Λάτσιο – Πάρμα.

0613: Atalanta BC – Cagliari Calcio 22:15 («Gewiss Stadium»)

 

Αταλάντα: Η Αταλάντα προέρχεται από το επιβλητικό 1-4 στην έδρα της Μπενεβέντο. Στο πρώτο μισάωρο ο Ίλισιτς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με την Μπενεβέντο να ισοφαρίζει πέντε λεπτά μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Απ’ εκεί και πέρα η Αταλάντα μέσα σε διάστημα 17 λεπτών πέτυχε τρία γκολ (69′ Τολόι, 71′ Ζαπάτα, 86′ Μουριέλ) και καθάρισε τον αγώνα. Τρίτη διαδοχική νίκη για τους «μπεργκαμάσκι», οι οποίοι θέλουν να εισχωρήσουν μέσα στη πρώτη τετράδα, ένας στόχος που σε πρώτη φάση είναι εφικτός, αφού βρίσκονται μόλις στο -2 από τη Γιουβέντους. Απόψε, παίρνει σειρά το κύπελλο, όπου η ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι με κάποιες αλλαγές στη σύνθεσή της θα κυνηγήσει την πρόκριση, αλλά και συνάμα τη διάκριση μέσω του θεσμού.

Αγωνιστικά νέα: Με προβλήματα τραυματισμών οι Ρουτζέρι (μπακ-χαφ) και Πάσαλιτς (χαφ). Αναμένεται ροτέισον από τον Γκασπερίνι, ο οποίος θα δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς παίκτες.

Πιθανή ενδεκάδα: Σπορτιέλο, Τολόι, Καλντάρα, Τζιμσίτι, Μέλε, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Γκόσενς, Μαλινόφσκι, Μίραντσουκ, Μουριέλ.

Κάλιαρι: Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Κάλιαρι, χάνοντας και από τη Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» με 1-0. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα το πέτυχε στο 72′ ο Βλάοβιτς, ενώ κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο Ζοάο Πέδρο απώλεσε πέναλτι για την Κάλιαρι. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα για την ομάδα από τη Σαρδηνία, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα (16η) της Serie A’ και της αυξάνει όλο και περισσότερο την πίεση. Άγνωστη παραμένει για την ώρα η διάθεση που θα επιδείξει στον αποψινό αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Αταλάντα, που ούτως ή άλλως είναι το αουτσάιντερ.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίες οι Κλαβάν (στόπερ), Ρογκ (χαφ), Φαραγκό (χαφ) και Λουβούμπο (επιθετικός), ενώ εκτός λόγω κορωνοϊού είναι ο Καρμπόνι (στόπερ). Αντίθετα, επιστρέφει ο Νάντες (χαφ). Όπως ο Γκασπερίνι, έτσι και ο Ντι Φραντσέσκο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υψώσει λευκή σημαία στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου.

Πιθανή ενδεκάδα: Κράνιο, Πιζακάνε, Βαλούκιεβιτς, Γοδίν, Τριπαλντέλι, Νάντες, Μαρίν, Ολίβα, Περέιρο, Σοτίλ, Παβολέτι.

 

*Δεν υπάρχει προϊστορία των δύο σε παιχνίδια Coppa Italia.

*To απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης είναι ξεκάθαρα η Αταλάντα. Δεδομένου όμως ότι ο άσος βρίσκεται σε χαμηλές αποδόσεις και η Κάλιαρι δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί θα επιλέξουμε τον συνδυασμό 1Χ&GG, ο οποίος είναι από τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και τον συναντάμε στο 1.84. (Meridianbet)

 

ESPORTS MONEY BACK BONUS: Νέα διάσταση στο χώρο του Στοιχήματος!

 

Send this to a friend