Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΜΗΣ Φανιέρος: «Μας ενόχλησε που του έδωσε τη φανέλα ο γιος του»
Φανιέρος: «Μας ενόχλησε που του έδωσε τη φανέλα ο γιος του»

Φανιέρος: «Μας ενόχλησε που του έδωσε τη φανέλα ο γιος του»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος.  

Το αρχικό του σχόλιο: «Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά ανασυντασσόμαστε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Είμαστε αισιόδοξοι. Αυτή την χρονιά ήρθαν οι μικρές ομάδες και δείχνουν ότι μπορούν να κερδίσουν τον οποιοδήποτε. Για αυτό είναι ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Μια μεγάλη ομάδα είναι και για τον κόσμο της. Πλέον, έχασαν το 25% από τη δύναμη τους, που δεν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα, διότι το ΑΠΟΕΛ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν νομίζω να μπορεί να συνέλθει το ΑΠΟΕΛ, εκτός κι αν κάνει μεταγραφές και αλλάξει ριζικά».

Τι έλειπε από την ομάδα του και δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα: «Τίποτα. Αυτό που με λείπει είναι το VAR. Δεν θα δεχτώ να παίξω ξανά χωρίς VAR. Είτε όλοι, είτε κανένας. Αυτές τις μέρες που θα βρεθούμε οι πρόεδροι θα το συζητήσουμε ξανά».

Για το VAR: «Είναι καλό το VAR και τα πράγματα είναι καθαρά. Όμως, αφού είναι καθαρά, θα πρέπει να φαίνονται και καθαρά. Δεν καταλάβω ορισμένες φορές πως σκέφτονται ορισμένοι διαιτητές. Είχαμε δύο πέναλτι με το ΑΠΟΕΛ. Είναι πιο σωστό το VAR να υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια»

Αν υπάρχει θέμα Σατσιά: «Όχι, αλλά μας ενόχλησαν ορισμένα πράγματα που έγιναν στο τέλος του αγώνα, μας λυπεί, δεν έπρεπε να γίνουν. Που του έδωσε τη φανέλα ο γιος του. Είναι πολύ καλο παιδί, τον εκτιμούμε, είναι γιος του προπονητή μας. Ναι ήταν ιδιαίτερη στιγμή όμως κι εμένα έκλαιγε η κόρη μου που χάσαμε, ή η δική σου κόρη… στο ποδόσφαιρο υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Ναι, θα έπρεπε να το αποφύγει. Το μιλήσαμε, κατάλαβε. Δεν έχει καμία σχέση με τον μικρό, ο μικρός είναι παικταράς, θα πάει σε πολύ ψηλό επίπεδο και μακάρι να πάει, αλλά επειδή έχουμε κι εμείς φιλάθλους, κόσμο που αγαπάει την ομάδα μας, έπρεπε να το κάνουν στα αποδυτήρια».

Send this to a friend