Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Πάει να το κάνει συνήθεια η Μπάγερν
Πάει να το κάνει συνήθεια η Μπάγερν

Πάει να το κάνει συνήθεια η Μπάγερν

Ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στη Bundesliga με τη Γκλάντμπαχ να υποδέχεται στο «Μπορούσια Παρκ» τη Μπάγερν Μονάχου.

0200: Borussia Monchengladbach – Bayern Munich 21:30 («Borussia-Park»)

Μπορούσια Γκλάντμπαχ: Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Αρμίνια Μπίλεφελντ σε ένα αγώνα που δεν έθελξε με την παρουσία της. Ο Εμπολό στο 58′ ήταν ο χρυσός σκόρερ για τα «πουλάρια», τα οποία πήραν τη 5η φετινή τους νίκη και ανέβηκαν στην 7η θέση της Μπουντεσλίγκα με 21 βαθμούς, τρεις βαθμούς πίσω από την εξάδα και τέσσερις από την τετράδα. Πριν από τη νίκη με την Αρμίνια είχε προηγηθεί ο εκτός έδρας αγώνας κυπέλλου με την Έλβερσμπεργκ, την οποία συνέτριψε με 5-0 και πήρε την πρόκριση στον 3ο γύρο του «DFB Pokal». Ακολουθεί (16/1) το εκτός με τη Στουτγκάρδη.

Αγωνιστικά νέα: Δεύτερο διαδοχικό ματς που χάνει ο Λαζάρο (δεξιός χαφ). Εκτίει την τρίτη αγωνιστική της τιμωρίας του ο Τιράμ (αριστερός μεσοεπιθετικός), ενώ τρίτο παιχνίδι στη σειρά που θα λείψει ο Ράιτς (χαφ). Με ερωτηματικό η επιστροφή του Τραορέ (ακραίος μεσοεπιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα: Ζόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελφέντι, Μπενσεμπαϊνί, Κράμερ, Νόιχαουζ, Χόφμαν, Στιντλ, Πλεά, Εμπολό.

Μπάγερν Μονάχου: Πάει να κάνει συνήθεια τις ανατροπές η Μπάγερν. Το πρόσφατο παιχνίδι των «βαυαρών» με την Μάιντζ ήταν το τρίτο συνεχόμενο (Βόλφσμπουργκ, Λεβερκούζεν), στο οποίο βρέθηκαν πίσω στο σκορ και στη συνέχεια κατάφεραν και το ανέτρεψαν. Ο αγώνας κόντρα στη Μάιντζ έγινε πιο δύσκολος για τη Μπάγερν, όταν οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο μέρος, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το εις βάρος τους 0-2. Βγάζοντας όμως για άλλη μια φορά τα ψυχικά αποθέματα μεγάλης ομάδας, πέντε λεπτά μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Μπάγερν πέτυχε ένα γρήγορο γκολ και ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Αργότερα ακολούθησαν ακόμη τέσσερα, κερδίζοντας έτσι με 5-2 και φτάνοντας τις τρεις σερί νίκες στη Bundesliga, όπου παραμένει αήττητη για 20 αγώνες ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Έτσι διατήρησε και το +2 από τη δεύτερη Λειψία. Ακολουθεί (13/1) το εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου με τη Χόλστεϊν Κίελ και τέσσερις (17/1) μέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει εντός τη Φράιμπουργκ για την 16η αγωνιστική της Bundesliga.

Αγωνιστικά νέα: Αμφίβολη η συμμετοχή του Γκνάμπρι (μεσοεπιθετικός). Έκτο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός ο Νιανζού (αμυντικός). Επιστρέφουν μετά από απουσία παιχνιδιού οι Κομάν (μεσοεπιθετικός) και Ρόκα (αμυντικός χαφ).

Πιθανή ενδεκάδα: Νόιερ, Κίμιχ, Ζίλε, Αλάμπα, Ντέιβις, Τολισό, Γκορέτσκα, Σανέ, Μίλερ, Κομάν, Λεβαντόβσκι.

Προϊστορία: Στο «Borussia-Park», Γκλάντμπαχ και Μπάγερν έχουν από τέσσερις νίκες, ενώ άλλες τρεις αναμετρήσεις τους έληξαν ισόπαλες.

 

07.12.19 Bundesliga Γκλάντμπαχ Μπάγερν Μονάχου 2 : 1
02.03.19 Bundesliga Γκλάντμπαχ Μπάγερν Μονάχου 1 : 5
25.11.17 Bundesliga Γκλάντμπαχ Μπάγερν Μονάχου 2 : 1
19.03.17 Bundesliga Γκλάντμπαχ Μπάγερν Μονάχου 0 : 1
05.12.15 Bundesliga Γκλάντμπαχ Μπάγερν Μονάχου 3 : 1
26.10.14 Bundesliga Γκλάντμπαχ Μπάγερν Μονάχου 0 : 0
24.01.14 Bundesliga Γκλάντμπαχ Μπάγερν Μονάχου 0 : 2
18.05.13 Bundesliga Γκλάντμπαχ Μπάγερν Μονάχου 3 : 4
20.01.12 Bundesliga Γκλάντμπαχ Μπάγερν Μονάχου 3 : 1
06.11.10 Bundesliga Γκλάντμπαχ Μπάγερν Μονάχου 3 : 3
24.04.10 Bundesliga Γκλάντμπαχ Μπάγερν Μονάχου 1 : 1

 

FIRST TICKET BONUS: Εγγραφείτε στη Meridianbet.com.cy και διεκδικήστε μέχρι και €50 μπόνους!

 

tags:

Send this to a friend