Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Κρίνεται από την απόδοση της Πόρτο
Κρίνεται από την απόδοση της Πόρτο

Κρίνεται από την απόδοση της Πόρτο

Η Φαμαλικάο υποδέχεται στο «Municipal» την Πόρτο για την 13η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα.

0939: FC Famalicao – FC Porto 23:00 («Municipal de Famalicao»)

Φαμαλικάο: Η Φαμαλικάο έχει πάρει για τα καλά την κάτω βόλτα και εάν δεν σοβαρευτεί άμεσα, τότε θα μπλέξει σε περιπέτειες. Απέναντι στην Τοντέλα μπήκε νωθρά στον αγώνα, χάνοντας μάλιστα και πέναλτι στο 45′, ενώ ένα λάθος της αμυντικής της γραμμής έφερε το μοναδικό γκολ στο 52′, δεχόμενη τη δεύτερη διαδοχική και πέμπτη φετινή ήττα. Πλέον βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και θα πρέπει να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς, ούτως ώστε να μην βρεθεί προ εκπλήξεως και με κίνδυνο τον υποβιβασμό. Απόψε έχει δύσκολο έργο απέναντι στη Πόρτο, η οποία θέλει το τρίποντο για να μείνει κοντά στη πρωτοπόρο Σπόρτινγκ.

Αγωνιστικά νέα: Στα πλάνα του Ζοάο Σόουζα έχει τεθεί ο δανεικός από τη Γουλβς Βινάγκρε (μπακ-χαφ), ενώ φεύγει για τη Γκιμαράες ο Λαμέιρας (εξτρέμ). Επίσης η Φαμαλικάο βρίσκεται κοντά στην απόκτηση των Εριμπέρτο (εξτρέμ) και Γκουέδες (επιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα: Βανά, Ερέρα, Κεϊρός, Μπάμπιτς, Ζιλ Ντίας, Ασουνσάο, Περέιρα, Λούκοβιτς, Βαλενσουέλα, Ρόμπερτ, Αντερσον.

Πόρτο: Καθάρισε με 3-0 τη Μορεϊρένσε και εισήλθε με το δεξί στη νέα χρονιά, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της Πριμέιρα Λίγκα. Ευτύχισε να προηγηθεί από νωρίς (22′) με το πέναλτι του Ολιβέιρα και έχοντας τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε κοντά σε δεύτερο γκολ στο 39′, όμως το δοκάρι της το στέρησε. Στην επανάληψη η Μορειρένσε ανέβηκε, χάνοντας μάλιστα δύο κλασικές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Τελικά, αφού κατάφερε και διατήρησε το 1-0, στα τελευταία λεπτά πέτυχε άλλα δύο γκολ (88′ Μαρτίνεζ, 91’Εβανίλσον) και πήρε το τρίποντο. Με τη νίκη της αυτή η Πόρτο επέκτεινε και το αήττητο της σερί με 13 νίκες και μία ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η νίκη επί της Μορεϊρένσε ήταν η 6η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά νέα: Εξέτισε από την τιμωρία του και επιστρέφει ο χαφ Οτάβιο. Κοντά στο 100% της ετοιμότητας του βρίσκεται ο αμυντικός Πέπε. Χρειάζεται ακόμη χρόνο για να επανέλθει ο επίσης αμυντικός Μαρκάνο. Ο Νακατζίμα (μεσοεπιθετικός) μετακομίζει σε ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Πιθανή ενδεκάδα: Μαρτσεσίν, Μαναφά, Μπεμπά, Λέιτε, Ζαϊντού, Κορόνα, Ουρίμπε, Σ. Ολιβέιρα, Οτάβιο, Ταρέμι, Μαρεγκά.

Προϊστορία: Στη μοναδική φορά που συναντήθηκαν στο «Estadio Municipal de Famalicao» οι δύο ομάδες για το πρωτάθλημα, νικητές ήταν οι γήπεδούχοι, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 2-1.

 

03.06.20 Primeira Liga Φαμαλικάο Πόρτο 2 : 1

 

€15 REGISTRATION BONUS: Εγγραφείτε στο Meridianbet.com.cy και λάβετε €15 μπόνους!

 

tags:

Send this to a friend