Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ “Έλα τα κλειδιά κύριε Πρόεδρε. Ευχαριστούμε πολύ”
“Έλα τα κλειδιά κύριε Πρόεδρε. Ευχαριστούμε πολύ”

“Έλα τα κλειδιά κύριε Πρόεδρε. Ευχαριστούμε πολύ”

Σε απόγνωση βρίσκονται οι ιδιοκτήτες χώρων εστίασης οι οποίοι εδώ και εβδομάδες έχουν κλειστά τα υποστατικά τους λόγο των μέτρων ενώ δεν έχει ανακοινωθεί το οποιοιδήποτε πρόγραμμα στήριξης που να αφορά τα ενοίκια και τα τρέχοντα έξοδα τους με αποτέλεσμα αρκετές επιχειρήσεις να βρίσκονται στο όριο.

Χαρακτηριστική η ανάρτηση του Συμπολίτη μας Μάριου Διανέλλου ιδιοκτήτη του γνωστού μπάρ 1900 την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια :

“Έλα τα κλειδιά Πρόεδρε. Τί να τα κάνω εγώ. Δώσε τα σε κανέναν Υπουργό σου. Δώστα στον Υπουργό Υγείας που έχει cafe και ξέρει και τη δουλειά. Δωστα της Μηλόπιτας. Δωστα στους συμβούλους σου. Εμάς δεν μας χρειάζονται. 5 μήνες κλειστοί και άλλοι 5 μήνες να μην δικαιούται να καθίσουν μέσα μας διαλύσατε.

Σε όποιους τα δώσεις τα κλειδιά να τους πεις όμως πως πάνω στο ψυγείο είναι οι λογαριασμοί ρεύματος,νερού,τηλέφωνο, δίπλα από την ταμειακή μηχανή είναι ο λογαριασμός για να καταθέσει τα ενοίκια τόσων μηνών που δεν δουλεύουμε και η ιδιοκτήτρια τα θέλει. Επίσης στο μεγάλο ψυγείο στο bar,όλες οι μπύρες και τα φαγώσιμα που θα βρουν είναι ληγμένα, για πέταμα, να μην τα χρησιμοποιήσουν.

Και σε παρακαλώ να τους πεις να κρατήσουν το προσωπικό,είναι καλά παιδιά,τίμια και δουλευταράδες και απένταροι τώρα.

Ξέχασα να σου πω για τις υπέροχες μουσικές του bar. Κράτησε εκείνα τα ροκ κομμάτια, δεν είναι ανάγκη να βάλουν εμβατήρια. Καταλαβαίνει ο κόσμος τι γίνεται και χωρίς αυτά.

Ευχαριστούμε πολύ.”

Send this to a friend