Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Άντρη Καραντώνη: Οι σκέψεις της λίγο πριν γεννήσει και η βοήθεια που ζητάει από άλλες μανούλες
Άντρη Καραντώνη: Οι σκέψεις της λίγο πριν γεννήσει και η βοήθεια που ζητάει από άλλες μανούλες

Άντρη Καραντώνη: Οι σκέψεις της λίγο πριν γεννήσει και η βοήθεια που ζητάει από άλλες μανούλες

Έτοιμη να φέρει στον κόσμο το δεύτερο της παιδάκι είναι η Άντρη Καραντώνη.  Πριν από μερικές ημέρες μας έδειξε και το παιδικό δωμάτιο που ετοίμασε για την μικρή της, δείχνοντας μας ότι όλα είναι έτοιμα για να την υποδεχθεί στον κόσμο.

Ωστόσο λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, στην κλινική όπου θα γεννήσει δεν επιτρέπονται επισκέψεις και η ίδια φαίνεται να ανησυχεί για το πως θα πρέπει να δείξει στην μεγάλη της κορούλα Αργυρώ, την αδερφούλα της, εξαιτίας του ότι δεν θα μπορέσει να βρεθεί εκεί δίπλα στην μαμά της σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή.

Νέα δεδομένα, με τα οποία όλοι προσπαθούμε να προσαρμοστούμε, έτσι και η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία εξέφρασε την απορία της και ζήτησε βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτό φαίνεται να είναι κάτι που την προβληματίζεται λίγο πριν γεννήσει, για το πότε και πως να δείξει το νέο μέλος της οικογένειας στην μικρή Αργυρώ τόσο από βίντεο κλήση, αλλά και όταν επιστρέψει στο σπίτι με το μωράκι, όπως διευκρίνησε.

Έτσι, έθεσε τα πιο κάτω ερωτήματα στους διαδικτυακούς της φίλους, ώστε να της βοηθήσουν για το πως θα το κάνει.

Send this to a friend