Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Οι «ερυθρόλευκες» ακαδημίες: Παρελθόν, παρόν και μέλλον!
Οι «ερυθρόλευκες» ακαδημίες: Παρελθόν, παρόν και μέλλον!

Οι «ερυθρόλευκες» ακαδημίες: Παρελθόν, παρόν και μέλλον!

Η Νέα Σαλαμίνα παραδοσιακά ήταν μία ομάδα ποδοσφαιρομάνα, η οποία πάντα έβγαζε παικταράδες. 

Δεν θα πάω στον χρόνο πίσω για να μιλήσω για τα μεγάλα ονόματα που έβγαλε αλλά θα μείνω στο σύγχρονο παρελθόν, στον παρόν και στο μέλλον.

Ξεκινώντας με Κούσουλο, Κωστή, Σιαθά, Πική, Σεργίου, και με αφορμή που γράφεται αυτό το άρθρο Θωμά Νικολάου.

Ο τελευταίος πραγματικά τα τελευταία παιχνίδια βγάζει “μάτια” και ειδικά στο παιχνίδι με τον Ερμή έδειξε τα χαρίσματα του, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ κλάσης.

Φυσικά δεν είναι μόνο οι πέντε πιο πάνω, καθώς η Νέα Σαλαμίνα φέτος έχει και παίκτες δανεικούς σε ομάδες Β’ Κατηγορίας για να πάρουν το χρόνο τους, οι οποίοι τα πάνε αρκετά καλά. Ο λόγος για τον Μάριο, Χαράλαμπο Κουζάρη, οι οποίοι είναι στην Ομόνοια Αραδίππου αλλά και για τον Λευτέρη Χατζηκωνσταντή που είναι στο ΘΟΙ.

Σίγουρα η αναδείξη αυτών τον ποδοσφαιριστών βοηθά τα μέγιστα στη Νέα Σαλαμίνα, η οποία μέχρι στιγμής έβαλε αρκετά καλό ποσό στο ταμείο της από τις μεταγραφές του Κούσουλου και Κωστή σε Ομόνοια και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Όμως όλα αυτά, πού οφείλονται και εδώ και αρκετό καιρό η Νέα Σαλαμίνα βγάζει παίκτες στην πρώτη ομάδα που μπορούν να αντεπεξέλθουν;

Φυσικά στην σωστή λειτουργία των ακαδημιών της, η οποία διευθύνεται εδώ και χρόνια από τον Γιώργο Τσούκκα, ο οποίος μέχρι στιγμής παράγει ένα αξιοσημείωτο έργο.

Πράγμα που φάνηκε με Κούσουλο και Κωστή αλλά και φαίνεται τώρα με τους υπόλοιπους παίκτες.

Επίσης υπάρχει αρκετό πλούσιο υλικό στις ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας και με πιο μικρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδειξαν και αυτοί το ταλέντο τους όταν χρειάστηκε.

Όπως και να έχει η Νέα Σαλαμίνα εδώ και χρόνια είχε καταθέσει ένα πλάνο ακαδημιών, το οποίο θα έβγαζε παίκτες στην πρώτη ομάδα και αυτό έγινε, γίνεται και ελπίζουν ότι θα συνέχισει να γίνεται.

Θεόδωρος Τσιολάκης-LarnakaOnline Sports

Send this to a friend