Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Αστέρω Κυπριανού: “Ήθελα ο Λούης να κάνει αυτό που πραγματικά ήθελε”
Αστέρω Κυπριανού: “Ήθελα ο Λούης να κάνει αυτό που πραγματικά ήθελε”

Αστέρω Κυπριανού: “Ήθελα ο Λούης να κάνει αυτό που πραγματικά ήθελε”

Τον Λούης Πατσαλίδη τον πιο αγαπημένο stand-up comedian του νησιού, και την ηθοποιό Αστέρω Κυπριανού είδαμε χθές στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στο Τετ -α- Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος. Μια πολύ όμορφη και αληθινή συζήτηση τόσο για την ζωή των δύο πριν γνωριστούν,την γνωριμία τους, την μεταξύ τους σχέση, την καθημερινότα μετα παιδία τους αλλά και για τα ενδιαφέροντα τους.

Έντονο χιούρουρ και αυτοσαρκασμός μεταξύ στο ζευγάρι, με την Αστέρω να διαψεύδει τα περί αυστηρότητας και τις φήμες που δημιουργεί ο Λούης για την ίδια. Το ζευγάρι γνωρίστηκε τυχαία μια βραδιά στα τότε Σφηνάκια και απο τότε έγιναν αχώριστοι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησε δύο παιδία. Η Αστέρω μάλιστα είπε χαρακτηριστήκα πως παρόλο που ο γάμος οργανώθηκε γρήγορα λόγο της υγείας της μητέρας του Λούη, τον ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους. Ο Λούης θυμάται πόσο έντονα ήταν τα συναισθήματα του την ημέρα του γάμου,αφού η μήτερα του πάλευε με την υγεία της και βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο καρκίνου και σύντομα θα την έχανε. Ο Λούης εκμυστηρεύτηκε στον Τάσο ότι η απουσία της μητέρας του είναι αισθητή και πριν απο κάθε του παράσταση επισκέπτεται τον τάφο της.

Μίλησαν για την επαγγελματική τους πορεία και την απόφαση του Λούη να εγκαταλείψει την καρίερα του στην Τράπεζα και να ασχοληθεί με την σάτιρα. Η Αστέρω σε αυτό ήταν το στήριγμα του και τον ώθησε στο να προχωρήσει σε αυτή την μεγάλη αλλαγή.Ο Λούης τόνισε οτι η Αστέρω τον συμπληρώνει,τον στηρίζει και ότι είναι για αυτόν η φωνή της λογικής ,που τον απέτρεψε πολλές φορές απο το να κάνει κάτι το οποίο στο τέλος θα του έβγαινε σε κακό. Η ζώη τους μετά τα φώτα της δημοσιότητας παραμένει απλή χώρις να έχει αλλάξει κάτι, τόσο στις συνήθειες τους όσο και στον τρόπο ζωής τους.

*Τα γυρίσματα έγιναν στην βιολογική φάρμα στα Καμπιά Riverland.

 

Send this to a friend