Home ΕΞΟΔΟΣ Στο CUP.cafe θα βρεις πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα σπιτικά μπισκοτάκια και ποιοτικό καφέ
Στο CUP.cafe θα βρεις πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα σπιτικά μπισκοτάκια και ποιοτικό καφέ

Στο CUP.cafe θα βρεις πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα σπιτικά μπισκοτάκια και ποιοτικό καφέ

To CUP.cafe στο κέντρο της πόλης ,ακριβώς απέναντι απο το Ταχυδρομείο, άνοιξε πριν από μερικούς μήνες τις πόρτες του και σερβίρει καφέ και snack φτιαγμένα με πολλή μεράκι και αγάπη.

Πιστοί στην καλή ποιότητα του καφέ, στο CUP σερβίρουν εκλεκτής ποιότητας καφέ UTOPIA 100% ARABICA, ενώ με κάθε παραγγελία καφέ παίρνεις  δώρο φρέσκα σπιτικά μπισκοτάκια.

Στο CUP.cafe θα βιώσεις, επίσης, μια σπιτική εμπειρία αφού όλα τα snacks και γλυκά είναι συνταγές της Γιαγιάς και της Μαμάς. Εκτός από ποιοτικό καφέ, εκεί θα βρεις σπιτικά Cup cakes σοκολάτας, μηλόπιτας και χριστουγεννιάτικη ροδόκρεμα, ενώ θα μπεις σε χριστουγεννιάτικη διάθεση αφού στο CUP. Café θα βρεις πολύχρωμα σπιτικά μπισκοτάκια σε χριστουγεννιάτικη συσκευασία, τα οποία είναι πολύ καλή ιδέα για δώρο.

Τώρα μπορείς να απολαύσεις τον καφέ και τα snacks του CUP.cafe μέσω της υπηρεσίας Foody,όπου μπορείς να παραγγείλεις από 08:00 – 15:00 με δωρεάν delivery. Επίσης στην καφετέρια ισχύουν οι υπηρεσίες delivery και take away. Αν είσαι πιστός πελάτης τότε πρέπει να ζητήσεις την κάρτα προσφοράς όπου με κάθε 7 καφέδες ο 8ος είναι δωρεάν.

Ώρες λειτουργίας 08:00 – 17:00

Βασιλέως Πάυλου 31 – έναντι Ταχυδρομείου 6023, Λάρνακα, 95 923456 

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend