Home ΛΑΡΝΑΚΑ O Κωνσταντίνος Λεμέσιος σε μια σπάνια συνέντευξη
O Κωνσταντίνος Λεμέσιος σε μια σπάνια συνέντευξη

O Κωνσταντίνος Λεμέσιος σε μια σπάνια συνέντευξη

Σε podcast της δημοφιλής διαδυκτιακής εκπομπής The Netcast Zone, βρέθηκε φιλοξενούμενος προ ημερών ο συνθέτης, τραγουδιστής και μουσικός παραγωγός Κωνσταντίνος Λεμέσιος. Ένας καλλιτέχνης που έχει αγκαλιαστεί ευρέως απο το κοινό της Κύπρου με πολλές συνεργασίες και παραγωγές.

Ένας μουσικός με έντονη προσωπικότητα αλλά και πολύπλευρη αντίληψη για την ζωή, που δεν διστάζει ποτέ να πεί αυτό που σκέφτεται. Η συζήτηση μεταξύ του Γιάννου και του Κωνσταντίνου ήταν εκρηκτική και ενδιαφέρουσα. Αγγίζουν φλέγοντα θέματα που απασχολούν την κοινωνία του σήμερα, τις συνθήκες της ζωής και τις διαφορές απο γεννία σε γεννία. Η αλλίωτικη ματία, ενός πραγματικού καλλιτέχνη, στην κοινωνία πάντα έχει κάτι να διαπιστώσει αλλά και να υπογραμμίσει προβλήματα που υπάρχουν.

Οι δύο τους μίλησαν βεβαίως και για τον πολύ δύσκολο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Η κουβέντα φυσικά συνεχίστηκε για αγαπημένα συγκροτήματα, καλλιτέχνες, κομμάτια, παραγωγούς αλλά και για το τι άλλαξε ως προς το ύφος τον μουσικών ‘genres’ καθώς και για το πως άλλαξε η προώθηση καλλιτεχνών και παραγωγών με την ανάπτυξη του διαδικτύου.

Larnakaonline team

Send this to a friend