Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ New entry: ‘Ενα από τα πιο διάσημα κομμωτήρια της Κύπρου έρχεται στη Λάρνακα
New entry: ‘Ενα από τα πιο διάσημα κομμωτήρια της Κύπρου έρχεται στη Λάρνακα

New entry: ‘Ενα από τα πιο διάσημα κομμωτήρια της Κύπρου έρχεται στη Λάρνακα

Το γνωστό κομμωτήριο του νησιού Hairspray επεκτείνεται στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στο Metropolis Mall το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τους επόμενους μήνες.

Τα μαλλιά και η τέχνη του να δημιουργεί ένας hair stylist μια νέα εικόνα μέσα από τις αλλαγές στην κόμη ενός ανθρώπου, έχουν πάντα υπάρξει ένα αντικείμενο που λατρεύει τόσο η pop culture όσο και οι άνθρωποι. Και επειδή η ενασχόληση με την κόμη ενός ανθρώπου είναι ένα στοιχείο πολιτισμού που έχει οδηγήσει στην αναζήτηση της τέλειας εικόνας, σε σημείο σχεδόν εμμονικό, το Hairspray και το προσωπικό του δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό άνθρωπο.

Τόση είναι η σημασία που δίνεται στο Hairspray για την περιποίηση των μαλλιών που ο Μιχάλης Ηλιάδης και η ομάδα του από hair experts νιώθουν ότι έχουν δημιουργήσει μια hair wonderland, η οποία βαδίζει στα βήματα σύγχρονων hair stylists που γράφουν ιστορία. Το Hairspray έκανε την εμφάνιση του στο νησί μας το 2008 και από τότε έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις τόσο με τις επιτυχίες όσο και με τις λαμπερές συνεργασίες του, όπως για παράδειγμα την μακροπρόθεσμη συνεργασία που έχει με την Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Στο κομμωτήριο προτεραιότητα παραμένει η ουσία και η φροντίδα των μαλλιών ώστε να είναι αψεγάδιαστα και η εμπειρία στο hair salon ολοκληρώνεται με την αισθητική του χώρου που παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.\

Μια επίσκεψη στο νέο χώρο του Hairspray αρκεί για να γνωρίσετε τις υπηρεσίες και το προσωπικό, να κάνετε shopping με τα καλύτερα προϊόντα, να χαλαρώσετε και να αλλάξετε τα μαλλιά σας και τη διάθεσή σας απολαμβάνοντας μια ουσιαστικά luxury εμπειρία. Και το πιο σημαντικό, δεν πρόκειται ποτέ να σας απογοητεύσουν.

Larnakaonline team

Send this to a friend