Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Η UNDER ARMOUR σας περιμένει στο κατάστημα της Λάρνακας!
Η UNDER ARMOUR σας περιμένει στο κατάστημα της Λάρνακας!

Η UNDER ARMOUR σας περιμένει στο κατάστημα της Λάρνακας!

Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες και πολλά πράγματα από την καθημερινότητά μας μοιάζουν με μια μακρινή ανάμνηση. Ένα όμως πράγμα μένει που οφείλουμε να κάνουμε, ακόμα και όταν οι συγκυρίες δεν το επιτρέπουν: να προσέχουμε και να φροντίζουμε τη φυσική μας κατάσταση γιατί αυτό είναι κάτι που θα μας ακολουθεί για πάντα.

 

 

Η γυμναστική είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να ξεφύγετε από τα καθημερινά σας προβλήματα και να φτιάξει τη διάθεσή σας. Ακόμα και ένα απλό περπάτημα μπορεί να κάνει τη διαφορά στη καθημερινότητά σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο κατάλληλος αθλητικός εξοπλισμός, ανάλογα με το είδος προπόνησης.

 

 

 

Η UNDER ARMOUR, είναι μια εταιρία γεννημένη μέσα από τον αθλητισμό, με στόχο να καλύψει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου αθλητή αλλά και να προσφέρει τεχνολογίες και προϊόντα  που δεν μπορούσατε να φανταστείτε ότι σας έλειπαν.

 

 

Για εσάς που το τρέξιμο είναι ο μοναδικός τρόπος εκγύμνασης, η UNDER ARMOUR σας  προτείνει να δοκιμάσετε την επαναστατική τεχνολογία UA HOVR, η οποία δίνει την αίσθηση μηδενικής βαρύτητας, διατηρώντας τις δυνάμεις πρόσκρουσης ενώ ταυτόχρονα απορροφά τους κραδασμούς σε κάθε σας βήμα. Την τεχνολογία αυτή μπορείτε να τη βρείτε στα νέα UA HOVR PHANTOM 2, UA HOVR MACHINA, UA HOVR INFINITE 2, UA HOVR VELOCITI 3, UA HOVR GUARDIAN 2 και UA HOVR SONIC 3.

 

 

 

Τα παραπάνω παπούτσια εκτός ό,τι θα καλύψουν και τους ποιο απαιτητικούς runners, μπορούν και να σας προπονήσουν! Πως ;

 

Χάρη στο ενσωματωμένο Bluetooth™ στη σόλα των παπουτσιών, όλα τα δεδομένα από κάθε τρέξιμο καταγράφονται και μεταφέρονται αυτόματα στην εφαρμογή MapMyRun™, βελτιστοποιώντας έτσι την εμπειρία σας, και παρέχοντάς υπηρεσίες Real Time Form-Coaching, με σκοπό την μείωση των τραυματισμών αλλά και την σωστή καθοδήγηση για την επίτευξη των στόχων σας.

 

 

Κάτι που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε είναι οι νέες σειρές ρούχων UA Rush™ & UA Recovery™ που έχουν ήδη γίνει το must-have κάθε επαγγελματία αθλητή. Οι σειρές ρούχου UA Rush™ & UA Recovery™, χάρη στα εμπλουτισμένα μεταλλικά στοιχεία στην ίνα του ρούχου, βοηθούν στην αύξηση των επιδόσεων αλλά και στη γρήγορη αποκατάσταση των μυών.

 

 

Τέλος, στο training κομμάτι, βάζει την υπογραφή του ο αστέρας του Χόλυγουντ, DwayneThe RockJohnson, με την ολοκληρωμένη συλλογή PROJECT ROCK σε συνεργασία με την UNDER ARMOUR.

 

 

Σίγουρα όλα τα παραπάνω σας έδωσαν ένα έξτρα κίνητρο για να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που αγαπάτε και σας κρατάει υγιής. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι επισκεφτείτε το κατάστημα της UNDER ARMOUR BRAND HOUSE @ LARNACA, το οποίο στεγάζεται στην Ερμού 41. Το νέο, μοντέρνο κατάστημα χωρίζεται σε αντρικό, γυναικείο και παιδικό τμήμα με σημάνσεις για το κάθε άθλημα ξεχωριστά, δημιουργώντας μια ξεχωριστή shopping εμπειρία.

 

Με μια  επίσκεψη στο κατάστημα της Under Armour θα καταλάβετε πως η ανανέωση του αθλητικού σας εξοπλισμού, αρκεί για να σας πείσει πως  είναι μονόδρομος.

 

#TheOnlyWayIsThrough #UnderArmourCyprus

 

UA BRAND HOUSE LARNACA

📍41 Ermou Street, 6023, Larnaca

 

 

Send this to a friend