Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Το Healthy 4 You ετοιμάζει φαγητό για όλη την οικογένεια και το φέρνει στην πόρτα σου
Το Healthy 4 You ετοιμάζει φαγητό για όλη την οικογένεια και το φέρνει στην πόρτα σου

Το Healthy 4 You ετοιμάζει φαγητό για όλη την οικογένεια και το φέρνει στην πόρτα σου

Οι μέρες που διανύουμε είναι για όλους πρωτόγνωρες και δύσκολες ειδικά για οικογένειες οι οποίες ενδεχομένως κάποια από τα μέλη τους να ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες. Αυτό, αναπόφευκτα κάνει την διακίνηση πιο δύσκολη με τα απαραίτητα να θεωρούνται πλέον δεδομένα.

Όπως για παράδειγμα το φαγητό. Η επίσκεψη στο super market δεν είναι μια απλή υπόθεση γι αυτό πολλοί καταλήγουν στα delivery. Το Healthy 4 You , ήρθε για να δώσει τη λύση σε πολλές οικογένειες, αφού έφτιαξε ειδικά οικογενειακά πακέτα σε πολύ προσιτές τιμές, τα οποία σου παρέχουν έτοιμο υγιεινό φαγητό στην πόρτα σου για εσένα και την οικογένεια σου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Healthy_4_You_Cy (@healthy_4_you_cy)

Το Healthy 4 You είναι μια νέα υπηρεσία που εμφανίστηκε στην πόλη μας πριν από μερικούς μήνες και από τότε έχει κλέψει τις εντυπώσεις.  Συγκεκριμένα, στο Healthy 4  You θα βρεις υγιεινά και θρεπτικά γεύματα εξετασμένα από επαγγελματίες διατροφολόγους, με απώτερο σκοπό την σωστή διατροφή, έτσι ώστε να αποφεύγουμε τις γρήγορες και μη θρεπτικές τροφές.

Η ιδιαιτερότητα της υπηρεσίας αυτής είναι πως μπορείς να επιλέξεις το φαγητό που σου αρέσει, ανάλογα με τις διατροφικές σου επιθυμίες , ο σεφ το φτιάχνει για εσένα με τα πιο υγιεινά και θρεπτικά συστατικά και έτσι έχεις έτοιμο γεύμα καθημερινά. Αν ο χρόνος σε πιέζει πολύ και δεν έχεις καθόλου ελεύθερη ώρα για να αφιερώσεις στην κουζίνα τότε μπορείς να επιλέξεις το πακέτο των δύο γευμάτων την ημέρα, ένα το μεσημέρι και ένα το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο  99 826127

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend