Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Απολαυστικό! Χαλαρωτικό! Θεραπευτικό! by Studio Bagno
Απολαυστικό! Χαλαρωτικό! Θεραπευτικό! by Studio Bagno

Απολαυστικό! Χαλαρωτικό! Θεραπευτικό! by Studio Bagno

Απολαυστικό! Χαλαρωτικό! Θεραπευτικό! Αυτό συμβαίνει στο σώμα σου όταν βυθιστείς σε ένα υδρομασάζ. Βυθίζεσαι στην απόλαυση! Και προφανώς δεν χρειάζεσαι καμία παρότρυνση για να κάνεις μια βουτιά σε ένα ζεστό υδρομασάζ, που αφρίζει και σε προκαλεί να μπεις στην αγκαλιά του.

Παλιά άκουγες SPA και είμαι σχεδόν σίγουρη, πώς φανταζόσουν μια υπερπολυτελή εμπειρία αναζωογόνησης σε υπερβολικά υψηλό κόστος. Σήμερα αυτό, έγινε απλά ένας μύθος! Μπορείς άνετα και εύκολα να παρέχεις στον εαυτό σου αυτή την υπερπολυτελή εμπειρία πληρώνοντας μόνο μια φορά.

Πώς γίνεται αυτό θα μου πείτε τώρα; Μα με το να εγκαταστήσεις ένα υδρομασάζ στην μπανιέρα σου.. Φαντάσου ότι, θα έχεις την πολυτέλεια να απολαμβάνεις καθημερινά τα οφέλη ενός υδρομασάζ, χωρίς κανένα απολύτως κόστος. Πληρώνεις μια φορά και απολαμβάνεις εφόρου ζωής! Φυσικά η λέξη SPA έχει πολλά παρακλάδια, όπως η σάουνα, μασάζ, χαμάμ κτλ. Το υδρομασάζ, είναι ένα από αυτά τα παρακλάδια και ίσως το σημαντικότερο, χωρίς να μειώνουμε την σημαντικότητα των υπολοίπων.

Και τώρα θα μου πείτε, γιατί να πληρώσω για να εγκαταστήσω ένα υδρομασάζ σπίτι μου και να μην πηγαίνω σε κάποιο κέντρο ευεξίας, το οποίο θα μου παρέχει ένα συνδυασμό από όλα, όποτε και εφόσον θέλω να το απολαύσω;

Μα για τους πιο κάτω λόγους:

Το νερό μετά το οξυγόνο, είναι απαραίτητο στοιχείο για τον οργανισμό μας. Αυτό το γνώριζέ πολύ καλά ο Ιπποκράτης, ο οποίος είναι και ο πρώτος που το χρησιμοποίησε για να θεραπεύει. Τότε η χρήση των λουτρών ήταν μέρος της καθημερινής ζωής.

Η υδροθεραπεία λοιπόν χρησιμοποιεί το νερό ως θεραπευτικό μέσο. Το υδρομασάζ έχει την δυναμική να αναβαθμίζει την ποιότητα της υγείας μας για να μπορούμε να απολαμβάνουμε μια ζωή γεμάτη ενέργεια, ευεξία και δύναμη.

Μειώνει το άγχος και διώχνει μακριά την κατάθλιψη

Μειώνει την αρτηριακή πίεση

Βελτιώνει την κυκλοφορία

Βοηθάει στον ύπνο

Αυξάνει την μυϊκή δύναμη στις περιπτώσεις υπερβολικής αδυναμίας

Αυξάνει την ευκολία κίνησης της άρθρωσής

Ανακουφίζει τους καταπονημένους μυς

Απομακρύνει τις τοξίνες και επιτρέπει την απορρόφηση από τον οργανισμό θρεπτικών ουσιών

Επιφέρει βελτίωση σε προβλήματα πονοκεφάλων, αυχενικού και ψύξης. Βοηθά στην θεραπεία ρευματικών παθήσεων και τραυματισμών.

Έλεγχος και απώλεια βάρους Βοηθά στην καταπολέμηση κυτταρίτιδας και τοπικού λίπους

Αντιγήρανση

ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ;

Ζήστε λοιπόν πιο απολαυστικά, πιο χαλαρωτικά, πιο ποιοτικά μέσα στο ίδιο σας το σπίτι!

Το υδρομασάζ είναι απόλαυση, υγεία και σίγουρα όχι περιττή πολυτέλεια!

Σας έπεισα;

 

Έλενα Κυριάκου Υπεύθυνη Μάρκετινγκ

 

Send this to a friend