Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ BONUS ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ 600.000ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΙ Η LIDL ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ BONUS ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ 600.000ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΙ Η LIDL ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ BONUS ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ 600.000ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΙ Η LIDL ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της σε όλους τους εργαζομένους της, και ιδιαίτερα σε αυτούς της πρώτης γραμμής, για την υποδειγματική τους προσαρμογή στις νέες, απαιτητικές συνθήκες. Και χορηγεί χρηματικό bonusσυνολικού ύψους 600.000 από την αρχή της πανδημίας. 

Η Διοίκηση της Lidl Κύπρου αποφάσισε τη χορήγηση χρηματικού bonus ύψους 200.000 ευρώ που θα δοθεί στους εργαζομένους, λίγο πριν το τέλος του οικονομικού έτους της εταιρίας, τον Φεβρουάριο του 2021. Η τρίτη αυτή έκτακτη ενίσχυση, αποτελεί συνέχεια των εκτάκτων bonus συνολικού ύψους 400.000 ευρώ που χορηγήθηκαν τον Μάρτιο του 2020 και τον Ιούνιο 2020 κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας και αποτελεί την ελάχιστη κίνηση αναγνώρισης της προσπάθειας όλων των εργαζομένων, και ειδικά αυτών της πρώτης γραμμής, στα καταστήματα και το εφοδιαστικό κέντρο.

Έτσι, το συνολικό χρηματικό bonus σε επίπεδο 12μηνου για το τρέχον οικονομικό έτος αγγίζει πλέον τα 600.000€ ενώ ταποσά επιμερίζονται σε όλους τους εργαζομένους, ανεξαρτήτως βαθμίδας. Και αυτό, επιπρόσθετα των άνω του μέσου όρου της αγοράς μισθών που ήδη παρέχει η εταιρία. 

Οι εργαζόμενοι της Lidl Κύπρου επέδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό, με τα υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής απόδοσης, με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και πάθος και στο δεύτερο κύμα της πανδημίας. Και η εταιρία στέκεται για ακόμη μια φορά δίπλα τους, για να επιβραβεύσει την αδιάκοπη προσπάθειά τους.  

«Αναγνωρίζουμε ότι η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, με πρωτόγνωρες συνθήκες.  Ως ελάχιστη αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουν οι άνθρωποί μας, κι ειδικά αυτοί που εργάζονται στην πρώτη γραμμή, προχωράμε σε ακόμη μία έκτακτη ενίσχυση, πλέον των τακτικών παροχών που δίνουμε κάθε χρόνο. Ο κάθε ένας και η κάθε μία στην ομάδα της Lidl Κύπρου υπερβαίνει καθημερινά τον εαυτό του και τον εαυτό της, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα λείψει τίποτα σε κανένα σπίτι», δήλωσε σχετικά ο Σπυρίδων Κονδύλης, Γενικός Διευθυντής Κύπρου.

Ακόμα και στα δύσκολα, η Lidl Κύπρου ξέρει να αγκαλιάζει την ομάδα της και να επιβραβεύει την προσπάθεια και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Με ευελιξία, συνεχή προσαρμογή και κατανόηση, βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους εργαζομένους της και αποτελεί τον ασφαλέστερο και ισχυρότερο συνοδοιπόρο τους.

Για τους Δημοσιογράφους

Γραφείο Τύπου

Press portal

[email protected]

Μάθετε περισσότερα εδώ:

www.lidl.com.cy                                                           

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

Send this to a friend