Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Δοκιμάσαμε 3 burgers από το San Pedro και σας προτείνουμε…
Δοκιμάσαμε 3 burgers από το San Pedro και σας προτείνουμε…

Δοκιμάσαμε 3 burgers από το San Pedro και σας προτείνουμε…

Ποιος δεν αγαπάει το street food και πιο συγκεκριμένα τα λαχταριστά, ζουμερά burger με διάφορες γευστικές σάλτσες, ντοματούλα, μπέικον, αβγό και τηγανητές πατατούλες. Αν σου έτρεξαν τα σάλια σου έχω μία πολύ καλή πρόταση ποιοτικού street food από ένα μικρό μαγαζάκι της Λάρνακας.

Το San Pedro δεν είναι απλά ένα ακόμη street food bar! Το San Pedro στη Λάρνακα είναι η επιτομή της gourmet προσέγγισης και ποιοτικής παραγωγής burger. Το street food εστιατόριο που πέρασε τη φήμη των burger έξω από σύνορα της πόλης και όχι άδικα. Αυθεντικό street στέκι με gourmet πινελιές, το San Pedro παρασκευάζει burger ακολουθώντας την παραδοσιακή τεχνοτροπία από το Los Angeles.

Εμείς δοκιμάσαμε τρία burger από το μενού που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον και σίγουρα τα συστήνουμε. Το πρώτο είναι το Porto Bello με μανιτάρια και regato cheese ιδανικό για χορτοφάγους ή και κατά την περίοδο των νηστειών.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το Street Truffle για τους λάτρεις της τρούφας ενώ στο μενού θα βρείτε επίσης και το Srirarcha Burger με κυπριακό βοδινό.

Τα burgers μπορείς να τα συνδυάσεις με Fried Sweet Potatoes ή τηγανιτές πατάτες με λιωμένο τυρί και bacon.

(24105090) Σπύρου Κυπριανού 99. Δ-Σ 12.00-19.00, take away μέχρι τις 20:30 και delivery μέχρι τις 22:30

Larnakaonline Έξοδος

 

Send this to a friend