Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες – Οι προβλέψεις των επόμενων ημερών
Συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες – Οι προβλέψεις των επόμενων ημερών

Συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες – Οι προβλέψεις των επόμενων ημερών

Aσταθείς καιρικές συνθήκες θα συνεχίσουν να επηρεάζουν την περιοχή, μέχρι και το Σάββατο.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιονόνερο. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο από την Κυριακή για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend