Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Σύλληψη 37χρονου στη Λάρνακα με κοκαϊνη
Σύλληψη 37χρονου στη Λάρνακα με κοκαϊνη

Σύλληψη 37χρονου στη Λάρνακα με κοκαϊνη

Άλλη μια υπόθεση προμήθειας κοκαίνης που καταδεικνύει ότι όσοι ασχολούνται με το εμπόριο του συγκεκριμένου είδους ναρκωτικού χρυσοπληρώνονται, πιστεύει ότι αποκάλυψε η ΥΚΑΝ στη Λάρνακα.

Χθες, αστυνομικοί ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν μικρές ποσότητες κοκαΐνης και μεθαμφεταμίνης.

Ο 37χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 497 ευρώ. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, μεθαμφεταμίνη και κοκαΐνη.

Βρέθηκαν, επίσης, πέντε χειροποίητα τσιγάρα, τα οποία περιείχαν βιομηχανοποιημένο καπνό αναμειγμένο με κάνναβη, 42 δισκία τα οποία πιστεύεται ότι είναι αναβολικές ουσίες, καθώς και το χρηματικό ποσό των 12.125 ευρώ.

Το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή του υπόπτου δημιουργεί εύλογες υπόνοιες στα μέλη της ΥΚΑΝ, κατά πόσο αυτό αποτελεί προϊόν από την πώληση ναρκωτικών. Ο συλληφθείς έδωσε τους δικούς του ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται. Αναμένεται σε μεταγενέστερο στάδιο να λογοδοτήσει ενώπιον του δικαστηρίου.

Η ΥΚΑΝ Λάρνακας και ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζουν τις εξετάσεις τους γύρω από την υπόθεση.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend