Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ P.A. College: Παροχή ψηλού επιπέδου Ανώτερης Εκπαίδευσης σε Κύπριους και διεθνείς φοιτητές
P.A. College: Παροχή ψηλού επιπέδου Ανώτερης Εκπαίδευσης σε Κύπριους και διεθνείς φοιτητές

P.A. College: Παροχή ψηλού επιπέδου Ανώτερης Εκπαίδευσης σε Κύπριους και διεθνείς φοιτητές

Το Ρ.Α. College, Executive Business School θα ήθελε να δηλώσει με σαφήνεια ότι ως ιδιωτικό ίδρυμα Ανώτερης Εκπαίδευσης στην Κύπρο, εδώ και σχεδόν 40 χρόνια συνεχίζει να επικεντρώνεται στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης σε μια εξειδικευμένη αγορά Κυπρίων και διεθνών φοιτητών των οποίων στόχος είναι να επενδύσουν σε εκπαίδευση που θα τους οδηγήσει σε εξασφαλισμένη, επαγγελματική σταδιοδρομία στους τομείς της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής ή / και της Πληροφορικής στις Επιχειρήσεις.

Oι διεθνείς υποψήφιοι φοιτητές μας πρέπει να πληρούν αυστηρά κριτήρια εισδοχής, συμπεριλαμβανομένων της γνώσης της αγγλικής γλώσσας και τουλάχιστον επτά GCSE/GCE, εκ των οποίων τουλάχιστον δύο πρέπει να είναι στο “A” level. Επίσης, διασφαλίζουμε, μέσω διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας, την πλήρη φοίτηση και την ακαδημαϊκή πειθαρχία των διεθνών φοιτητών μας κατά τη διάρκεια της τετραετούς φοίτησής τους. Περαιτέρω, επιβεβαιώνουμε ότι με την ολοκλήρωση των πτυχίων τους στο P.A. College, οι διεθνείς φοιτητές επιστρέφουν στις πατρίδες τους για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Υπενθυμίζουμε ότι το P.Α. College, Executive Business School προσφέρει διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία Πανεπιστηµιακού επιπέδου. Το πρόγραμμα BA (Hons) Βusiness Administration, με εξειδίκευση Accounting & Finance είναι αναγνωρισμένο και από τα επαγγελματικά σώματα των ICAEW/ACA (Institute of Chartered Accountants in England & Wales) και ACCA (Association of Chartered Certified Accountants). Επιπρόσθετα, το πτυχίο αυτό προσφέρει 12 απαλλαγές από τα 15 μαθήματα του ACA και 9 απαλλαγές από τα 13 μαθήματα του ACCA.

Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα του BSc Business Computing είναι το µόνο πτυχίο στην Κύπρο που εστιάζει ταυτόχρονα στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και στην εφαρμογή πληροφοριακών συστηµάτων στις επιχειρήσεις. Οι απόφοιτοι αυτού του κλάδου ειδικεύονται σε γλώσσες προγραμματισμού όπως Java, C# και HTML5/PHP, στις βάσεις δεδοµένων, στην ανάλυση και σχεδίαση συστηµάτων και στο σχεδιασµό και υλοποίηση ιστοσελίδων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το P.A. College, Executive Business School αποταθείτε στα πιο κάτω:

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ. : 24 021555

Εmail: [email protected] www.pacollege.ac.cy

Send this to a friend