Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις Παοκτζήδες, αναζητούνται κι άλλοι
Λάρνακα: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις Παοκτζήδες, αναζητούνται κι άλλοι

Λάρνακα: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις Παοκτζήδες, αναζητούνται κι άλλοι

Τέσσερα πρόσωπα, από την επαρχία της Λάρνακας, ταυτοποιήθηκαν μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης (3/12) από την Αστυνομία, σε σχέση με την παράνομη συνάθροιση οπαδών του ΠΑΟΚ έξω από το αεροδρόμιο Λάρνακας την περασμένη Τετάρτη (2/12), προκειμένου να υποδεχθούν στην Κύπρο την ομάδα από την Θεσσαλονίκη, η οποία αντιμετώπισε την Ομόνοια στα πλαίσια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι στο πλαίσιο διερεύνησης αδικημάτων για συνομωσία προς διάπραξη πλημμελήματος, αμέλεια για τη διάδοση νόσων επικίνδυνων για τη ζωή, πρόκληση ανησυχίας, παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών και παράνομη συνάθροιση εντοπίστηκαν συνολικά τέσσερα άτομα, εναντίον των οποίων έχουν κινηθεί οι διαδικασίες του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου. Τ’ άτομα αυτά αναμένεται να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης σε μεταγενέστερο στάδιο.

Για τα ίδια αδικήματα αναζητούνται και άλλα πρόσωπα και προς τούτο αξιολογούνται οπτικό και μαρτυρικό υλικό.

Η συγκέντρωση περίπου 30 οπαδών του ΠΑΟΚ έξω από την αίθουσα αφίξεων του αερολιμένα Λάρνακας έγινε γύρω στις 1μ.μ., όταν αφίχθηκε η αποστολή της ομάδας από την Θεσσαλονίκη. Οι οπαδοί μετέβησαν στον χώρο του αεροδρομίου για να υποδεχθούν την ομάδα τους, παραβιάζοντας το σχετικό διάταγμα του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Τα παράνομα συναθροισμένα πρόσωπα κατά την έξοδο των ποδοσφαιριστών της ομάδας από το κτήριο του αεροδρομίου άναψαν φωτοβολίδες, φώναζαν συνθήματα και προκάλεσαν ανησυχία.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend