Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας οδηγήθηκε χθες ο ύποπτος με νοητική στέρηση από τη Λάρνακα, ο οποίος κρίθηκε ένοχος, μετά από ακρόαση, σε υπόθεση 4 κιλών κάνναβης με σκοπό την προμήθεια σε άλλα άτομα. Τον καταδίκασαν, μεν, σε τρία χρόνια φυλάκιση, ωστόσο έκριναν ότι συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε η ποινή ν’ ανασταλεί για περίοδο τριών χρόνων. Αυτό σημαίνει πως εάν ο κατηγορούμενος εντός των επόμενων τριών χρόνων κριθεί εκ νέου ένοχος σε οποιαδήποτε ποινική υπόθεση, τότε εκτός από τη νέα ποινή που θα του επιβληθεί, τότε ενδεχομένως να ενεργοποιηθεί και η ποινή φυλάκισης των τριών χρόνων που του επέβαλε χθες το Κακουργιοδικείο.

 

Εξάλλου χθες, άντρες της ΥΚΑΝ Λάρνακας εντόπισαν στην κατοχή 37χρονου δύο συσκευασίες που περιείχαν μικρές ποσότητες κοκαΐνης και μεθαμφεταμίνης. Ο 37χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 497 ευρώ. Στην οικία του, εντοπίστηκαν συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, μεθαμφεταμίνη και κοκαΐνη. Βρέθηκαν, επίσης, πέντε χειροποίητα τσιγάρα, τα οποία περιείχαν βιομηχανοποιημένο καπνό αναμειγμένο με κάνναβη, 42 δισκία τα οποία πιστεύεται ότι είναι αναβολικές ουσίες, καθώς και το χρηματικό ποσό των 12.125 ευρώ.

 

Επισης χθες τέσσερα πρόσωπα, από την επαρχία της Λάρνακας, ταυτοποιήθηκαν σε σχέση με την παράνομη συνάθροιση οπαδών του ΠΑΟΚ έξω από το αεροδρόμιο Λάρνακας την περασμένη Τετάρτη προκειμένου να υποδεχθούν στην Κύπρο την ομάδα από την Θεσσαλονίκη, η οποία αντιμετώπισε την Ομόνοια στα πλαίσια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Για τα ίδια αδικήματα αναζητούνται και άλλα πρόσωπα και προς τούτο αξιολογούνται οπτικό και μαρτυρικό υλικό.

Στα χέρια του επενδυτή περνούν από σήμερα, το λιμάνι και η μαρίνα Λάρνακας. Στις 11 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, θα πραγματοποιηθεί η τελετή υπογραφής της σύμβασης στην παρουσία του ΠτΔ, των αρμόδιων υπουργών και των δημοτικών αρχών της Λάρνακας.

 

Κλειστά παραμένουν από την Τετάρτη τα κεντρικά γραφεία του Δήμου Λάρνακας, καθότι έχει εντοπιστεί κρούσμα κορωνοϊού. Όλο το προσωπικό έχει υποβληθεί ήδη σε τέστ με αρνητικό αποτέλεσμα. Παράλληλα ο Δήμος Λάρνακας προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας και ασφαλείας τόσο του προσωπικού όσο και των δημοτών.

 

Και τέλος αύριο Σάββατο από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 4 το απόγευμα στον χώρο στάθμευσης απέναντι από την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα, θα πραγματοποιούνται δειγματοληψίες για εξεύρεση δότη μυελού των οστών για την Ραφαέλλα Ζαννέτου, Θανάση Αθανασίου και Νικολέττα Χρυσάνθου. Έκκληση προς όλο το κοινό της Λάρνακας και της επαρχίας να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να σταθούν δίπλα σε αυτά τα παιδιά που χρειάζονται την στήριξη μας.

Send this to a friend