Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΞΙΔΙ EasyJet: Νέες χρεώσεις για τα ντουλάπια πάνω απ’τα καθίσματα
EasyJet: Νέες χρεώσεις για τα ντουλάπια πάνω απ’τα καθίσματα

EasyJet: Νέες χρεώσεις για τα ντουλάπια πάνω απ’τα καθίσματα

Σε μια κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media προχώρησε η εταιρεία EasyJet. Όπως ανακοίνωσε, θα χρεώνει τη χρήση των αποθηκευτικών χώρων επάνω από τα καθίσματα των αεροσκαφών στις πτήσεις. Το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από τις 10 Φεβρουαρίου 2021.

Οι επιβάτες που κάνουν κράτηση μια standard θέσης και θέλουν να χρησιμοποιήσουν τους χώρους αυτούς, θα επιβαρύνονται με ποσό που φτάνει τις 34,99 λίρες.

Έτσι, θα μπορούν να φέρουν μαζί τους στη καμπίνα μόνο μια μικρή τσάντα δωρεάν, η οποία θα πρέπει να χωράει κάτω από τη εμπρός θέση.
Όποιοι επιθυμούν περισσότερο χώρο για αποσκευές θα χρειαστεί να καταβάλλουν επιπλέον ποσό είτε για το χώρο επάνω από τα καθίσματα είτε για περισσότερο χώρο στα πόδια.

Οι επιλογές αυτές θα χρεώνονται από 7,99 λίρες έως 34,99 λίρες ανάλογα με διάφορους παράγοντες όπως η ώρα της πτήσης και το δρομολόγιο.

 

Εναλλακτικά, οι επιβάτες που επιθυμούν να έχουν μαζί τους δεύτερη αποσκευή, θα μπορούν να καταβάλλουν 7 λίρες ανά άτομο για την επιλογή ‘Hands Free’ του αερομεταφορέα, η οποία επιτρέπει μεγαλύτερες αποσκευές στο Bag Drop. Όσοι έχουν κάνει κράτηση πτήσης που αναχωρεί μετά τις 10 Φεβρουαρίου θα μπορούν να αξιοποιήσουν την υπηρεσία αυτή δωρεάν.

Με πληροφορίες από bbc.com/tornosnews.gr

Send this to a friend