Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ “Μα τι λέτε κύριε Καραγιάννη;” – Σφοδρή επίθεση εξαπολύει ο Σύνδεσμος Κέντρων Αναψυχής
“Μα τι λέτε κύριε Καραγιάννη;” – Σφοδρή επίθεση εξαπολύει ο Σύνδεσμος Κέντρων Αναψυχής

“Μα τι λέτε κύριε Καραγιάννη;” – Σφοδρή επίθεση εξαπολύει ο Σύνδεσμος Κέντρων Αναψυχής

Σφοδρή επίθεση κατά του Καθηγητή Ιολογίας και Μοριακής Βιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και μέλος της Μονάδας Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας Δρ. Πέτρο Καραγιάννη εξαπολύει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής. Σε ανακοίνωση αναφέρει ότι “ο κος Πέτρος Καραγιάννης συνεχίζει να προκαλεί ασύστολα τον κόσμο.”

“Δε φτάνει που η πολυγλωσσία ανάμεσα τους έχει κάνει τον κόσμο να αμφισβητεί και να αμφιβάλλει για όλα, και αντιλαμβάνεται ο καθένας πόσο επικίνδυνο μικρόβιο έιναι αυτό. Πολύ πιο επικίνδυνο και από τον ίδιο τον ιό. Είπε μεταξύ άλλων σήμερα όταν τον ρωτήσανε σχετικά με την παρουσία του στη Ιερά Σύνοδο. Οι αρχιερείς ηταν ανένδοτοι λέει στο θέμα της θέιας Κοινωνίας. Αυτό που απομένει λέει ο αθεόφοβος είναι στον καθένα από εμας να δείξει την αναλογη σοβαρότητα. Εναπόκειται στον καθένα απο μας ειπε. Σοβαρά? Μα τι λέτε κύριε Καραγιάννη? Γιατί να μην εναπόκειται και στο κάθε επισκέπτη και θαμώνα ενός κέντρου αναψυχής η οπουδήποτε αλλού αν θα πάει σε ενα χώρο και επιβάλλετε και το κλείσιμο ακόμα στα κέντρα αναψυχης? Κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος η Θεία Κοινωνία είχε απαγορευτεί με διάταγμα. Τώρα το αφήνετε στο κάθε ενα απο εμάς να αποφασίσει αν θα λάβει την Θεία Κοινωνία η όχι. Βγείτε με παρησσίαν και ξεκάθαρα και πέστε στο κόσμο πότε κάνατε λαθος, τότε η σήμερα? Πείτε ξεκάθαρα αν μεταδίδεται ή όχι, να ξέρουμε και μείς τι να πράττουμε. Διαφορετικά παραμένετε ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος στα μάτια της κοινωνίας και δικαίως έχει κλονισθεί η εμπιστοσύνη όλων τόσο προς το δικό σας πρόσωπο αλλά και άλλους!!”

Send this to a friend